Flojd Mejveder plaća obezbeđenje 150.000 dolara godišnje: TOLIKO SU VELIKI DA IH NE PUŠTA DA IDU SA NJIM AVIONOM!
Troši milione na obezbeđenje: Flojd Mejveder, Foto: AP/Katsuya Miyagawa

snagatori

Flojd Mejveder plaća obezbeđenje 150.000 dolara godišnje: TOLIKO SU VELIKI DA IH NE PUŠTA DA IDU SA NJIM AVIONOM!

Čuveni bokser izneo zanimljive podatke o svojim radnicima obezbeđenja

Objavljeno: 14:10h

Čuveni bokser Flojd Mejveder (45) poznat je po tome što se javno hvali bogatstvom koje poseduje.

Neporaženu legendu (50-0) često možemo videti u istinskom luksuzu uz bahaćenje razbacivanjem novca na sve strane, a kada vidi nešto što mu se dopada, na to ne štedi novac.

ON JE OPUŠTENO MOGAO DA KUPI I ČELSI I NJIH: Mejveder postaje vlasnik NBA franšize!

Iako u savremenom svetu kartice obavljaju popriličan posao pri kupovini, "The Money" voli sa sobom da nosi ogromnu količinu keša. Za to su mu potrebni veoma sposobni telohranitelji i u njegovu ekipu ne može da uđe baš svako.

Flojd je konstantno u pratnji ogromnih čuvara koji se brinu za njega. Oni su ti koji mu čuvaju leđa, a to rade za platu od oko 150.000 dolara na godišnjem nivou.

1 / 6 Foto: AP

Zbog toga iza Mejvedera često možemo videti momke koji su zaista ogromni. Neki od njih imaju i preko 150 kilograma, ali to je kod Flojda prednost i uslov da se dobije posao.

Interesantno je da većina obezbeđenja ne putuje s Flojdom. On im plaća drugi let jer su jednostavno preveliki za njegov privati avion.

"Čoveče, oni su ogromni. Toliko su veliki da ih ne pušta s njim na let. Boji se da manji avion ne bi mogao da ih izdrži sve", rekao je poznati bokserski komentator Majk Kostelo.

Flojd Mejveder je profesionalnu karijeru završio skorom od 50-0 i smatra se jednim od najboljih boksera svih vremena. Popularnost je iskoristio kako bi zaradio ogroman novac i smatra se jednim od najbogatijih svetskih sportista.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.