NOVI NEUSPEH SRPSKIH ODBOJKAŠA: Protiv Irana nisu uspeli da uzimi nijedan set!
Odbojkaši Srbije, Foto: Profimedia

liga nacija

NOVI NEUSPEH SRPSKIH ODBOJKAŠA: Protiv Irana nisu uspeli da uzimi nijedan set!

Prava katastrofa za "orlove" koji su postigli svega 12 poena protiv ekipe koju je svojevremeno predvodio i Igor Kolaković

Objavljeno:

Ako je do sada i bilo teorije da se odbojkaši Srbije nađu na TOP 8 turniru Lige nacija u Bolonji, ta nada je u Gdanjsku danas praktično ugašena.

Izabranici Igora Kolakovića pretrpeli su težak poraz od Irana koji je bio bolji rezultatom 3:0 u setovima (35:33, 25:21, 25:12).

U prvom setu videli smo veliku borbu, naši odbojkaši su dobro počeli meč, ali onda je usledio preokret Irana nakon veoma neizvesne završinice.

Iranci su diktirali ritam i dobrim napadom pre svega uspeli da steknu značajnu prednost u drugom setu koji su na kraju i dobili relativno lako.

Šta tek reći za treći set?

Prava katastrofa za "orlove" koji su postigli svega 12 poena protiv ekipe koju je svojevremeno predvodio i Igor Kolaković.

Nakon ovog poraza, jasno je da Srbiju nećemo gledati u Bolonji, a pred poslednji duel treće nedelje Lige nacija protiv Kine u nedelju od 14 časova, odbojkaši imaju učinak od četiri pobede i sedam poraza.

(Espreso/Sportske)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.