TUCAK: Nekada dobije Srbija, nekada Hrvatska... Bila je ovo NAJLEPŠA utakmica na Svetskom prvenstvu!
Ivica Tucak, Foto: Starsport©

on je uživao

TUCAK: Nekada dobije Srbija, nekada Hrvatska... Bila je ovo NAJLEPŠA utakmica na Svetskom prvenstvu!

Čestitam Srbiji na divovskoj bici

Objavljeno: 20:34h

Na šampionatima Starog kontinenta ume Hrvatska da podbaci, na Svetskim prvenstvima je ta pojava retkost kao “Halejeva kometa”. Barakude su na sedam planetarnih šampionata zaredom osvajale medalju, na osam su bile makar u polufinalu. Ta brojka od danas porasla je na devet.

Hrvatskoj se pozlatilo prethodno Svetsko prvenstvo koje je organizovano u Budimpešti, sada je pobeda deli od novog odličja. Ima neka tajna veza između Margit Sigeta i Hrvatske, kada se na adi i bazenu “Alfred Hajoš” sudari sa Srbijom - odigra bez greške.

Podnela je Hrvatska lakše smenu generacija, nije se osetilo u njenoj igri to što ima čak osmoricu debitanata. Odavale su Barakude utisak protiv Srbije kao da godinama igraju zajedno. Možda je to zato što Ivica Tucak voli da radi sa mladim igračima i oblikuje ih po svom ukusu.

- Čestitam Srbiji na divovskoj bici. Mislim da je ovo do sada bila najlepša utakmica na Svetskom prvenstvu. Bilo je lepih poteza, golova... Nekada dobije Hrvatska, nekada dobije Srbija. Mi imamo sreće, na Margit Sigetu nas još Srbija nije dobila. Ponosan sam na moju ekipu, verujem u njih i imamo velike ambicije. Igramo sjajno, volim da radim sa mladim ekipama i ovo je za mene jedan neverovatan izazov, kao što verujem i da je za mog kolegu Dekija. Sve je u najboljem redu, valja uzeti medalju - rekao je selektor Hrvatske.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.