KAKAV ŠOK: Hrvat je nastupao za svoju reprezentaciju, ALI OVAJ PUT ĆE IGRATI ZA SRBIJU PROTIV HRVATSKE!
Marko Radulovic ima 21 godinu, rođen je u Rijeci, Foto: TELEVIZIJA ŠABAC/PRINTSCREEN

OVO JE NEVIĐENO!

KAKAV ŠOK: Hrvat je nastupao za svoju reprezentaciju, ALI OVAJ PUT ĆE IGRATI ZA SRBIJU PROTIV HRVATSKE!

Tema u Hrvatskoj pred ovaj meč je i Marko Radulović

Objavljeno:

Svetsko prvenstvo u vaterpolu odigraće se u Mađarskoj, a zakazan je za 16 časova, naša ekipa je prema kladionicama veliki favorit. Hrvatski mediji pišu da izabranici Ivice Tucka totalni autsajderi i da bi sve osim pobede Srbije predstavljalo veliko iznenađenje.

Tema u Hrvatskoj pred ovaj meč je i Marko Radulović, Riječanin koji je 2018. godine prihvatio poziv Vaterpoo saveza Srbije i priključio se našoj mladoj reprezentaciji.

KAKO SU SAVIĆ I TUCAK POMIRILI SRBE I HRVATE! Pamte se nokauti, Filipovićeva masnica i Kranj 2003! (VIDEO)

Danas je član seniorske selekcije Srbije i prvi put će igrati protiv zemlje u kojoj se rodio.

- Za mlađe hrvatske selekcije igrao sam i na Svetskom prvenstvu. Međutim, dve godine me tadašnji selektor Joško Kreković nije pozivao. Kada sam 2018. iz Primorja prešao u Vojvodinu, čekao sam još godinu dana - rekao je svojevremeno Radulović, prenosi Index.hr, i dodao:

- Nije me zvao niko iz Hrvatske. Ni iz Saveza, ni iz klubova, ni neko od saigrača. Zaključio sam da uopšte ne računaju na mene, a onda je stigao poziv mlade reprezentacije Srbije. Sada sam pozvan i u A srpsku selekciju i prihvatio sam taj poziv.

Marko Radulović, VK Radnički, VK Radnički Kragujevac
foto: VK Radnički

Radulović je pre toga igrao za hrvatske mlađe selekcije, a poslednji nastup upisao je 2017. godine pre nego što je otišao u Novi Sad. Tadašnji selektor hrvatske juniorske reprezentacije Joško Kreković rekao je da su zvali Radulovića, ali da im je njegova majka rekla da se on već odlučio za Srbiju.

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.