UHVATIO SE ZA 'ALATKU', ONA SE SAMO POHOTNO NASMEJALA: Poznati par AKCIJAO naočigled prolaznika! (FOTO)
Konor MekGregor i Di Devlin, Foto: Profimedia, Printscreen/Instagram/thenotoriousmma

perverzna predstava majstora skandala

UHVATIO SE ZA 'ALATKU', ONA SE SAMO POHOTNO NASMEJALA: Poznati par AKCIJAO naočigled prolaznika! (FOTO)

Par je trenutno u južnoj Francuskoj, gde uživa u odmoru od svoje troje male dece uoči venčanja

Objavljeno: 20:45h

Poznati UFC borac Konor MekGregor je snimljen kako svojoj dugogodišnjoj devojci Di Devlin pokazuje međunožje.

Par je trenutno u južnoj Francuskoj, gde uživa u odmoru od svoje troje male dece uoči venčanja. MekGregor je fotografisan kako se razigrano hvata za svoju "alatku" dok je Devlin ležala smejući se pored njega na njihovoj jahti.

Par je bio dobro raspoložen dok se Konor cerekao i mahao posmatračima pre nego što je dobrano opipao pozadinu svoje partnerke sa kojom je u vezi već 15 godina, pa legao na nju.

Pored jahte, MekGregor ima znatan broj drugih čamaca u svojoj impresivnoj floti. Njegova kolekcija uključuje mega brod dug 40 metara i sportski čamac Lamborgini koji je irskog majstora mešovitih borilačkih veština koštao ogromnih 2,4 miliona funti.

"Notorious" je predstavio luksuzno plovilo još u maju nakon što je potrošio 400.000 funti na dodatne funkcije, koje uključuju dodavanje brenda za svoju kompaniju viskija, 'Proper No. Tvelve'.

MekGregor se takođe vratio treninzima jer očekuje povratak u oktagon nakon skoro godinu dana van UFC kaveza. Ovaj 33-godišnji Dablinac se poslednji put borio u julu 2021. protiv Dastina Poarjea na iventu UFC 264.

1 / 10 Foto: EPA/Etienne Laurent

Taj okršaj završio se porazom bivšeg šampiona u pero i lakoj kategoriji nakon što je slomio tibiju, što je izazvalo pauzu lekara na kraju prve runde. Usledile su i za Konora previše gnusne pretnje Amerikancu i njegovoj porodici i očigledno je da nije dobro podneo premlaćivanje od strane Poarjea.

Uprkos svom dugom prekidu iz sporta, MekGregor ostaje na osmom mestu na UFC rang listi lake kategorije i pokazuje snimke sa treninga na društvenim mrežama. Nedavni snimak pokazuje kako Konor udara levom nogom, onom koju je slomio prošle godine, u vreću za udaranje. Takođe je priznao da planira da iskoristi metalnu pločicu u nozi u svoju korist kada se vrati.

- Jedva čekam da obmotam ovu čeličnu šipku u nozi oko vrata budućeg protivnika! - tvitovao je MekGregor pored snimka. Dodao je: - Odbrojavam sekunde dok ne stignem da lansiram ovo oružje.

(Espeso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.