HAMILTON JEDVA IZAŠAO IZ BOLIDA: Ne mogu da opišem BOL koji sam osećao, samo sam se MOLIO da se završi! (VIDEO)
Luis Hamilton, Foto: Printscreen/Twitter/@ESPNF1

bIZARNO JE ŠTA TRPI

HAMILTON JEDVA IZAŠAO IZ BOLIDA: Ne mogu da opišem BOL koji sam osećao, samo sam se MOLIO da se završi! (VIDEO)

Ovaj problem nemačke ekipe se vratio posle trke u Monaku gde se činilo da je otklonjen

Objavljeno:

Vozač Mercedesa Luis Hamilton rekao je da se zbog velikih bolova u leđima koje je trpeo zbog poskakivanja bolida molio da se što pre završi današnja trka Formule 1 za Veliku nagradu Azerbejdžana.

Sedmostruki svetski šampion se u petak i subotu na treningu i u kvalifikacijama požalio ekipi da se nelagodno oseća u bolidu i da bi zbog toga mogao da ima problema tokom trke. Ovaj problem nemačke ekipe se vratio posle trke u Monaku gde se činilo da je otklonjen.

Britanac se tokom trke požalio na velike bolove u leđima zbog poskakivanja bolida. On je danas dobro vozio, nadoknadio je tri pozicije i trku završio na četvrtom mestu. Hamilton je uz velike probleme uspeo da izađe iz bolida i teže je hodao, a posle trke je rekao da je samo zahvaljujući adrenalinu uspeo da je završi.

- To je jedina stvar. Ne mogu da opišem bol koji sam osećao, posebno na pravcu na ovoj stazi. Na kraju, samo sam se molio da se završi trka - rekao je Hamilton, preneo je Skaj.

Posle osam trka u šampionatu Hamilton je šesti sa 62 boda. Naredna trka vozi se za sedam dana u Montrealu, za Veliku nagradu Kanade.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.