BILI SU NERAZDVOJNI, A ONDA SU ODNOSI ZAHLADNELI: Ovo je BOLNA istina o odnosu Mihaela i Ralfa Šumahera! (FOTO)
Majkl i Ralf Šumaher, Foto: Profimedia

malo poznati detalji!

BILI SU NERAZDVOJNI, A ONDA SU ODNOSI ZAHLADNELI: Ovo je BOLNA istina o odnosu Mihaela i Ralfa Šumahera! (FOTO)

Za sve su krive dve dve različite ličnosti

Objavljeno:

Legendarni Mihael Šumaher je po mišljenju mnogih, najveći F1 vozač u istoriji ovog sporta.

Nemačka ikona je osvojila neverovatnih sedam titula šampiona - dve sa Benetonom i pet sa Ferarijem - i 91 pobedu u trkama, što je poslednjih godina samo nadmašio Luis Hamilton.

Ali, Šumaher nije bio jedini talentovani vozač u porodici, negov brat Ralf je takođe imao respektabilnu karijeru u F1 sa Džordanom, Vilijamsom i Tojotom, osvojivši šest Gran prija, sve sa Vilijamsom.

Ralf Šumaher
Ralf Šumaherfoto: Profimedia

Ralf se pridružio F1 mreži sa Džordanom 1997. godine i braća su bila nerazdvojna tokom svojih ranih godina zajedničkog takmičenja.

Međutim, njihov odnos se na neki period pogoršao zbog razlika između njihovih supruga, Korine, Mihaelove partnerke, i Kore, Ralfove lepše polovine.

U knjizi o Mihaelu Šumaheru "The Edge of Greatness" koju je napisao Džejms Alen, objavljenoj 2007, njegova bivša menadžerka Sabine Kehm rekla je:

Ralf i Kora
Ralf i Korafoto: Profimedia

- Njihov odnos se pogoršao u poslednje dve ili tri godine. Odrasli su. To je veoma prirodna stvar. Ralf ima porodicu u Austriji, Mihael svoju porodicu u Švajcarskoj.

- Nekada su se sastajali na stazi, ali sada postoji cela situacija sa ženama i, naravno, Mihael brani Korinu, a Ralf brani Koru, tako da tu imaju svoje razlike. Dok je Korina izbegavala reflektore slavnih, Kora je to prihvatila.

Korina Šumaher
Korina Šumaherfoto: Profimedia

- Korina i ja imamo malo kontakta. Odmaramo na različitim mestima, jedva telefoniramo, živimo negde drugde. Šteta zaista, ali Korinina i moja priroda su potpuno različite. Ja sam iskrena, kosmopolitska žena. Nije ona vrsta koja glumi ili paradira činjenicom da je ona Majka Tereza. Moja snaja je zaglavljena sa etiketom da je "savršena" žena u "savršenom" svetu i tako nešto.

Inače, Korina je potpuno pokušala da se povuče iz javnosti posle nesreće koja se dogodila njenom slavnom suprugu.

Stanje Mihaela Šumahera je obavijeno velom tajne, a njegov brat Ralf takođe poštuje odluku njegove supruge i ne oglašava se na ovu temu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.