NJEGA SAMO ALKOHOL MOŽE DA NOKAUTIRA: Tajson Fjuri se "mrtav pijan" teturao pa napao taksistu! (VIDEO)
Tajosn Fjuri šutira taksi, Foto: Printscreen/Twitter/RetourNews

penzija već počela

NJEGA SAMO ALKOHOL MOŽE DA NOKAUTIRA: Tajson Fjuri se "mrtav pijan" teturao pa napao taksistu! (VIDEO)

Fjuri se očigledno previše opustio na odmoru, prepustio se očigledno i čarima alkohola, pa je u jednom momentu snimljen kako se tetura i kako ima problema da održi ravnotežu

Objavljeno:

Svetski šampion u boksu u teškoj kategoriji, Tajson Fjuri, koji poznat je po mnogim incidentima van bokserskog ringa, a to je pokazao još jednom na ulicama Kana, gde se nalazi na odmoru.

Fjuri se očigledno previše opustio na odmoru, prepustio se očigledno i čarima alkohola, pa je u jednom momentu snimljen kako se tetura i kako ima problema da održi ravnotežu.

Nekoliko ljudi je bilo u njegovom društvu i pokušalo je da mu pomogne da uđe u taksi, međutim, vozač je odbio da ga primi, videvši u kakvom se stanju nalazi.

Prijatelji su pokušali da ubede vozača da ipak primi Fjurija, ali je on decidno odbio tu mogućnost i dao gas, ne bi li se udaljio od bokserskog šampiona i njegovih prijatelja.

Fjuriju to očigledno nije prijalo, pa je usledio i nalet agresije, kada je krenuo ka taksi vozilu, a na snimku koji je objavio britanski San, vidi se i da je pokušao da šutne automobil.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.