SVE JE BIZNIS ZA NEPORAŽENOG ŠAMPIONA: Ni ne JE*EM besplatno! Ili ja plaćam njoj ili ona plaća meni!
Flojd Mejveder sa devojkom, Foto: Profimedia

čovek novac

SVE JE BIZNIS ZA NEPORAŽENOG ŠAMPIONA: Ni ne JE*EM besplatno! Ili ja plaćam njoj ili ona plaća meni!

Ja sam sponzor, nisam trik - poručio je Mejveder

Objavljeno: 12:09h

Flojd Mejveder (45) je jedan od najpoznatijih boksera u istoriji iako se nije takmičio u najpopularnijoj, superteškoj kategoriji.

Neporažen, sa učinkom 50-0, otišao je u penziju, ali i odatle izaziva kontroverze koje su ga proslavile više nego nesumnjivo vrhunsko umeće boksa.

1 / 5 Foto: AP

Amerikanac nosi nadimak "Money" (Novac) budući da je u karijeri zaradio ogromno bogatstvo i često ima običaj da se hvali njime. Mejveder obožava da se fotografiše sa velikom količinom novca i živi jako raskošno i luksuzno.

Bivši bokser je u nedavnom snimku na svom Instagram profilu, bez suzdržavanja, napravio niz jedinstvenih otkrića, argumentirajući tako svoj nadimak, ističući da ništa ne radi besplatno, pa tako ni seks.

- Jedna stvar koju ne radim - ne radim ništa besplatno. Ni ne je*em besplatno. Ili ja plaćam njoj ili ona plaća meni. Na kraju krajeva, posle sve te papirologije, stalno govore da je Flojd kupio ovoj devojci ovo, Flojd je kupio ovoj devojci ono. Kao što sam rekao pre, čoveče, ja nisam trik, ja sam sponzor. Uložio sam taj novac u tebe da te podignem na sledeći nivo. Ako ste voljni da pređete na sledeći nivo - rezonuje Mejveder.

Amerikanac poseduje i striptiz klub u Las Vegasu pod nazivom "Girl Collection" (Kolekcija devojaka).

Bokser bez mane tvrdi da je ušao u posao jer „grudi, vagine, alkohol i muzika nikada neće izaći iz mode“. Nedavno je otkrio da poseduje čak devet nebodera, a jedan od njih smatra se najvišom komercijalnom zgradom u Sjedinjenim Državama. Mejveder se službeno iz boksa povukao 2017. godine, a tokom karijere je zaradio čak milijardu dolara.

1 / 5 Foto: AP

Organizovao je borbe i sa UFC borcem Konorom MekGregorom i jutjub zvezdom Loganom Polom. Obe je lagano dobio, ali i zaradio silan novac na ovom šouu koji je sve manje atraktivan kao boks, sport. Pol sad tuži Mejvedera da mu nije isplatio sav dogovreni novac...

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.