DOBRO SE POZNAJU! Mandić očekuje tešku utakmicu protiv Radničkog!
Dušan Mandić, Foto: Starsport©

srpski derbi u okviru lige šampiona!

DOBRO SE POZNAJU! Mandić očekuje tešku utakmicu protiv Radničkog!

Posle dužeg odsustva zbog preloma nosa u tim se vraća Angelos Vlahopulos

Objavljeno: 13:47h

Vaterpolisti Novog Beograda i Radničkog igraju u sredu od 20.30 u Kragujevcu, u poslednjem kolu A grupe Lige šampiona. Biće to njihov već sedmi međusobni meč ove sezone, a Novobeograđani su uspešniji pošto su zabeležili četiri pobede.

- Idemo u Kragujevac bez ikakvih kalkulacija sa željom da se nadigravamo sa odličnim protivnikom. Želimo da zabeležimo pobedu, pa ćemo videti na kojoj ćemo poziciji završiti pred fajnal-ejt kome smo domaćini, a naš konačan plasman u grupi zavisiće i od ostalih rezultata - kaže pomoćni trener Novog Beograda Đorđe Filipović. Posle dužeg odsustva zbog preloma nosa u tim se vraća Angelos Vlahopulos pa će Novobeograđani u ovom duelu biti u kompletnom sastavu. Kapiten tima Dušan Mandić je rekao da očekuje tešku utakmicu, ali i da je uveren u dobar rezultat.

VK Novi Beograd, Dušan Mandić
foto: Starsport / Peđa Milosavljević

- Ovaj meč nam je jako bitan, ne samo zbog konačnog plasmana u našoj grupi u Ligi šampiona, već i zbog predstojećeg finala plej-ofa Superlige Srbije u kome će nam Radnički takođe biti rival - rekao je Mandić.

On je istakao da posle već šest odigranih utakmica neće biti iznenađenja, ali da je moguće da Radnički neće otkrivati neke taktičke zamisli koje priprema za finale domaćeg prvenstva.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.