DARIO NIJE IZDRŽAO: Bivši svetski šampion (31) podlegao povredama posle TEŠKE saobraćajke PRED SVOJOM KUĆOM!
Dario Sonda, Foto: Facebook/Comune di Cassola

užas

DARIO NIJE IZDRŽAO: Bivši svetski šampion (31) podlegao povredama posle TEŠKE saobraćajke PRED SVOJOM KUĆOM!

Vespa kojom je putovao naletela je na BMV koji se kretao u suprotnom smeru, što bivši šampion nije uspeo da izbegne: bačen je u vazduh i posle udarca, veoma silovitog, ostao je bez svesti na asfaltu

Objavljeno: 19:22h

Dario Sonda nije uspeo: bivši svetski šampion u biciklizmu preminuo je u 32. godini od povreda zadobijenih u dramatičnoj saobraćajnoj nesreći.

Bivši juniorski šampion sveta iz 2009. se od prošlog petka nalazio u komi nakon što je doživeo tešku saobraćajnu nesreću u Romano d’Ecelinu, nedaleko od Vićence.

Prema rekonstrukciji "Il Giornale di Vicenza", udes u koji je Sonda bio umešan dogodio se nekoliko metara od njegove kuće iz koje je krenuo vespom na posao, u noćnu smenu.

Vespa kojom je putovao naletela je na BMV koji se kretao u suprotnom smeru, što bivši šampion nije uspeo da izbegne: bačen je u vazduh i posle udarca, veoma silovitog, ostao je bez svesti na asfaltu.

Sonda je odmah prebačena u bolnicu zbog ozbiljnosti stanja koje je odmah izgledalo veoma kritično. Nažalost, saopštenje o njegovoj smrti stiglo je u noći između nedelje i ponedeljka i izazvalo uznemirenost među njegovim bivšim saputnicima na dva točka i reli entuzijastima, njegovoj novijoj strasti.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.