NIŠTA VIŠE NIJE ISTO... Zorana Arunović ne može da se pomiri sa bolnom istinom!
Bobana Momčilović Veličković i Zorana Arunović, Foto: Fonet/Dado Đilas

potresno!

NIŠTA VIŠE NIJE ISTO... Zorana Arunović ne može da se pomiri sa bolnom istinom!

Srpska šampionka se podsetila preminule prijateljice

Objavljeno: 16:49h

Srbija je izgubila veliku šampionku Bobanu Veličković Momčilović, a ni dan danas se njena porodica i prijatelji ne mire sa njenom smrću.

Razlog je između ostalog to što je Bobana preminula pred čudnim okolnostima, o čemu se posle dugo ćutanja oglasio njen suprug.

Jedna od Bobani najbližih koleginica Zorana Arunović je za portal "24sedam" potresnim rečima govorila o njoj...

Zorana Arunović
Zorana Arunovićfoto: Streljački savez Srbije

- Bobana je bila veliki deo mog sportskog, ali i privatnog života. Poznavale smo se 13 godina, a 10 godina smo zajedno provele u nacionalnom timu. Ona je deo mojih najlepših sportskih sećanja. Na početku smo bile samo koleginice iz tima, ali vremenom smo prerasle u prijatelje - kaže nam Zorana, pa nastavlja:

- Nekada imam utisak da sam češće viđala nju nego svoju majku, jer smo sa priprema išle na turnire, sa turnira na pripreme i tako ukrug. Malo je reći da mi nedostaje. I dan danas imam potrebu da je pozovem, čujem, podelim nešto smešno sa njom i pitam kako su joj životinje, slušam kako treba da uzmem psa jer će mi život biti mnogo lepši i slično. Čak mi je govorila da će mi zbog moje neodlučnosti jedan dan samo doći na vrata sa psom u rukama i to je to.

Bobana Momčilović Veličković
Bobana Momčilović Veličkovićfoto: Marina Lopičić

Čeka Zorana, baš kao i svi ljudi bez obzira jesu li poznavali Bobanu ili ne, da istina izađe na videlo.

- Njena porodica i prijatelji su izgubili više nego što bi moje reči mogle da dočaraju, a srpski sport velikog šampiona. Ja sam, lično, izgubila svoju osobu u nacionalnom timu. I od njenog odlaska ništa nije isto, nijedno putovanje, nijedno takmičenje, nijedan trenutak. Volela bih da se nikad nikome ne desi ovo što se desilo njoj i njenoj porodici. I da niko nikad ne izgubi nekoga, kao što smo svi mi izgubili Bobanu.

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.