SELEKTOR SAVIĆ DAO SVOJ KOMENTAR GRUPE ZA SP: Neće nam biti lako, rivali su sa tri različita stila igre!
Dejan Savić, Foto: Starsport©

kako on kaže

SELEKTOR SAVIĆ DAO SVOJ KOMENTAR GRUPE ZA SP: Neće nam biti lako, rivali su sa tri različita stila igre!

Ako bude prva u grupi, Srbiju posle čeka duel sa Hrvatskom ili Grčkom

Objavljeno:

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić rekao je danas da nije zadovoljan žrebom za ovogodišnje Svetsko prvenstvo i istakao da njegovu ekipu očekuje jako teška grupa.

- Neko će da kaže da imamo lako grupu, a ja kažem da je jako teška. Ponavljam, jako teška - rekao je Savić, prenosi Vaterpolo savez Srbije.

Vaterpolo reprezentacija Srbije igraće na ovogodišnjem Svetskom prvenstvu u Mađarskoj, koje je na programu od 18. juna do 2. jula, u Grupi D sa selekcijama SAD, Australije i Kazahstana.

Vaterpolisti Srbije će svoje mečeve u grupnoj fazi igrati u Segedinu. Srbija će 21. juna igrati protiv SAD, dva dana kasnije protiv Australije, a 25. juna protiv Kazahstana.

Dejan Savić
foto: Profimedia

- Prvo, sa Amerikancima i Australijancima nikada nije lako. Na startu takmičenja su najopasniji, a nama su rivali u prva dva kola. U grupi su nam rivali sa tri stila igre, nema Evropljana. Nezgodno u svakom slučaju - rekao je Savić.

Ako bude prva u grupi, Srbiju posle čeka duel sa Hrvatskom ili Grčkom, istakao je selektor Srbije.

- Ne treba da pričam kakvi su to rivali. Ali, da se mi spremimo kako treba, da damo maksimum pa da vidimo dokle ćemo da stignemo - zaključio je Savić.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.