Hteo tuču sa Tajsonom! IZVUKAO PIŠTOLJ! Slavni bokser reagovao IZNENAĐUJUĆE! (VIDEO)
Majk Tajson, Foto: youtube/TMZ

neverovatno

Hteo tuču sa Tajsonom! IZVUKAO PIŠTOLJ! Slavni bokser reagovao IZNENAĐUJUĆE! (VIDEO)

Reakcija legendarnog boksera oduševila je sve koji su videli snimak.

Objavljeno:

Legendarni američki bokser Majk Tajson ponovo se našao u centru pažnje.

Američki medi prate svaki njegov korak.

Legendarni bokser je u utorak bio na "stand up" (večeri komedije) nastupu gde se dogodio incident. Naime, američki TMZ objavio je snimak na kome se vidi kako čovek prilazi Tajsonovom stolu i pokušava da ga izazove na tuču i uporno mu govori da želi da se potuče sa njim.

1 / 9 Foto: instagram/miketyson, Instagram/vukiceviclidija

Jedan od prisutnih je sve to snimao, a Tajson je samo mirno sedeo i nije dozvolio da ga provociraju. U sve se umešao i organizator i rekao čoveku da se smiri.

Posle kratke rasprave između organizatora i čoveka koji je izazvao Tajsona na tuču, stvari su se zakomplikovale. Naime, čovek se malo udaljio od Tajsona, ali je potom sve šokirao kada je izvukao pištolj.

Prisutni u ovom kafiću bili su šokirani kada su videli da je izvukao pištolj, ali je ubrzo uspeo da se smiri, i vratio pištolj, a zatim ga je Tajson pozvao da mu priđe.

Legendarni bokser pokazao je kakav je gospodin jer ga je zagrlio i rekao mu da je sve u redu i da mu ne zamera što je napravio ovakav haos. Nakon svega toga, ovaj čovek je u pratnji obezbeđenja ovog kafića konačno izašao iz lokala, nakon čega su svi mogli da se opuste.

Espreso


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.