LEBRON NATERAO BREJDIJA DA PREKINE PENZIJU: "Veliki Tom" otkrio šta mu je Džejms napisao - vraća se u NFL!
Tom Brejdi/Lebron Džejms, Foto: Profimedia

NIJE RONALDO BIO PRESUDAN

LEBRON NATERAO BREJDIJA DA PREKINE PENZIJU: "Veliki Tom" otkrio šta mu je Džejms napisao - vraća se u NFL!

Nedostaje mu teren

Objavljeno:

Jedan od najboljih kvoterbekova, i uopšte igrača, svih vremena, Tom Brejdi (44), saopštio je noćas da se vraća iz penzije i da će ove sezone u NFL-u igrati za Tampa Bej Bakanirse.

Brejdi je 1. februara kao igrač Baksa saopštio da je završio karijeru, ali se predomislio pošto, kako je rekao, ima "nedovršena posla".

- U poslednja dva meseca shvatio sam da mi je i dalje mesto na terenu, a ne na tribinama. Doći će vreme i za to, ali to nije sada. Volim saigrače i volim svoju porodicu koja me podržava. Oni su ovo omogućili. Vraćam se i u mojoj 23. sezoni igraću za Tampu - naveo je Brejdi na društvenim mrežama.

Brejdi je tokom karijere osvojio sedam titula u Superbolu, od kojih 2020. godine sa Bakanirsima. Nijedna franšiza nema toliko koliko "Veliki Tom" sam (najviše šest).

Vlasnik je mnogih drugih rekorda u NFL ligi. Prvi je po po broju prebačenih jardi u ligaškom delu sezone (84.520), pokušanih pasova (11.317) i kompletiranih pasova (7.236), kao i po broju pasova za tačdaun (624).

Brejdija su 2000. godine kao 199. na draftu izabrali Nju Ingland Petriotsi, za koje je igrao 20 godina.

Tom Brejdi
foto: Profimedia

On je početkom februara saopštio da završava karijeru kako bi proveo više vremena sa porodicom, ali se predomislio dan nakon što je prisustvovao fudbalskoj utakmici Mančester junajteda i Totenhema u Premijer ligi.

On je za vreme boravka u Engleskoj razgovarao sa porodicom Glejzer, koja je vlasnik Tampa Beja, ali i FK Mančester Junajted, čiji je meč gledao pa ga je možda inspirisao het-trik 37-godišnjeg Kristijana Ronalda.

Kristijano Ronaldo, Mančester junajted, Aleks Teles
foto: EPA/Andrew Yates

Ali, otkrio je sam da je zapravo poruka koju je dobio od košarkaša Lebrona Džejmsa bila presudna.

- Napisao mi je: "Ej, najbolji smo u isotriji u onom čime se bavimo. Sad se takmičimo međusobno." Kad je dao 54 poena ili tako nešto taj da, poslao sam mu poruku "Važi. Vraćam se" - opisao je Brejdi.

Inače, Džejms je sinoć postao prvi igrač u istoriji NBA lige sa bar po 10.000 poena, asistencija i skokova.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.