NIJE MOGAO DA SE ODLUČI: Fudbaler odveo OBE LJUBAVNICE u isti hotel, PA TRČAO OD SOBE DO SOBE!
Aleša/Lašontej, Foto: Printscreen/Instagram/@lashontae, Printscreen/Instagram/@alesha_rene

JAKE PRIPREME

NIJE MOGAO DA SE ODLUČI: Fudbaler odveo OBE LJUBAVNICE u isti hotel, PA TRČAO OD SOBE DO SOBE!

Ovo izgleda neće začuditi Digsove saigrače. Kada su tokom jednog šaljivog intervjua, njih trojica dobili pitanje kog saigrača bi najmanje želeli za dečka svoje sestre, bez razmišljanja su rekli - Stefona Digsa!

Objavljeno:

Poznati sportisti često koriste svoju popularnost kako bi došli do zgodnih žena. Ne treba tu mnogo truda, što su popularniji, to su veći mamac , naročito za starlete.

Takvih primera je na milione, a kada se provode s lepoticama, sportisti često zaborave na sve ostale životne aktivnosti.

Međutim, ono što je napravio igrač američkog fudbala Stefon Digs nešto je što se ne pamti. On je istog dana (14. februar) u istom hotelu, ali u dve različite sobe, lumpovao s dve različite žene!

Vajd risiver NFL tima Bafalo Bils nije mogao odabrati s kojom bi devojkom proveo Dan zaljubljenih, pa se odlučio za obe.

Alešu i Lašontej je doveo u isti hotel, zakupio je dve sobe i trčao je od jedne do druge sobe kako bi vreme proveo s obe žene.

On je ranije bio u vezi s Lašontej, ali već odavno nisu zajedno. Ipak, nije mogao da je zaboravi, a ona je rado pristala da zajedno provedu Dan zaljubljenih.

Međutim, nakon što je u medijima osvanula priča da je bio s još jednom devojkom, u isto vreme, teško će ponovo biti u njegovom zagrljaju. A, možda i hoće? Čovek je očigledno pravi maher...

Inače, ovo izgleda neće začuditi Digsove saigrače u Bafalu. Kada su tokom jednog šaljivog intervjua, njih trojica dobili pitanje kog saigrača bi najmanje želeli za dečka svoje sestre, bez razmišljanja su rekli - Stefona Digsa!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.