NA KORAK OD REKORDA! Navijači širom Splita prepoznali sjajne rezultate Hajduka!
Foto: Printscreen/youtube/KN Torcida Split

FANOVI POLUDELI!

NA KORAK OD REKORDA! Navijači širom Splita prepoznali sjajne rezultate Hajduka!

Mnogi bi rekli da je za sve ovo zaslužan Marko Livaja

Objavljeno: 17:13h

Split ove sezone odiše fudbalom. Najveći biser ovog grada, fudbaleri Hajduka, na putu su da premaše jedan neverovatan rekord. Od početka 2022. godine u klub se učlanilo čak 50.000 navijača, čime su došli na korak od rekorda iz 1985. godine, prenosi Slobodna Dalmacija.

Ova sezona je stvarno neverovatna Hajduk, od ekipa koja ne može da napravi iskorak i zapreti Dinamu, do tima koji ima veoma dobre šanse da se okiti i naslovom šampiona u ovogodišnjem karavanu HNL-a. Prepoznaju to navijači širom Splita, vide šta se dešava i daju svoju punu podršku, pa su tako premašena i ona najoptimističnija očekivanja.

Od početka 2022. godine, prošlo je tek nešto više od 50 dana, a Hajduk je već "primio" 50.000 navijača , čime su došli na korak od rekorda za koji im nedostaje još 3.000.

Torcida Split, Navijači
foto: Printscreen/youtube/KN Torcida Split

Hajdukov rekord datira još iz 1985. godine, kada je ovaj klub iz Splita brojao 53.000 članova, a po svemu sudeći ovaj rekord će ostati samo u istoriji, s obzirom na to kojom brzinom klub raste iz dana u dan. Mnogi bi rekli da je za sve ovo zaslužan Marko Livaja, koji je doneo mentalitet pobednika u klub.

Koliko je ovo velika stvar za Hajduk, govori i činjenica da je klub u toku čitave prethodne godine imao "samo" 33.370 članova. Ukoliko "Bili" nastave s ovakvim partijama i dođu na korak od titule, sigurno je da bi mogli i da dupliraju broj učlanjenih iz prethodne godine.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.