ZADIVILI CEO SVET: Delije osvojile drugo mesto u izboru navijačkih grupa (VIDEO+FOTO)
Foto: Starsport©

VISOKA POZICIJA

ZADIVILI CEO SVET: Delije osvojile drugo mesto u izboru navijačkih grupa (VIDEO+FOTO)

"Ultras World" je napravio listu od top 10 navijačkih grupa u svetu za 2021. godinu

Objavljeno: 12:58h

Tradicionalno krajem godine i mnoge navijačke popularne stranice i specijalizovani portali, prave retrospektivu godine i navijačke kompilacije uz rangiranje ultras grupa širom sveta.

"Ultras World" je napravio listu od top 10 ultrasa u svetu za 2021. godinu, a na visokom drugom mestu našli su se navijači Crvene zvezde - Delije.

Na snimku se može videti i šta je posebno opčinilo "Ultras World" da Delije postavi kao druge na svetu.

To je "upad" na prazan stadion tokom večitog derbija u doba kada zbog pandemije koronavirusa nije moglo da se prisustvuje meču na Marakani. Tada su Delije verovatno daljinski upalile dimove, koji su bili postavljeni ispod krova severne tribine i namešteni pre utakmice, i tako napravili svojevrsnu bakljadu, iako fizički nisu bili prisutni na stadionu.

Takođe, dobar deo snimka posvećen je i spektakularnoj proslavi duple krune na obalama reka u Beogradu, kada su viđene bakljade i pirotehnički šou.

1 / 3 Foto: Starsport©

Ispred Delija našli su se samo navijači Legije iz Varšave, koji su i ove godine oduševljavali koreografijama čitav svet.

Na listi su još i Zenit (3), Marselj (4), Brondbi (5), Đurgarden (6), Kopenhagen (7), Slavija Prag (8), Ferencvaroš (9) i Ruh Korzov (10).

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.