LOŠA UVERTIRA PRED LONDONSKI DERBI: Razbuktalo se staro rivalstvo, pala je i KRV(VIDEO)
Foto: printscreen/twitter/SubjectAccesss

neredi navijača

LOŠA UVERTIRA PRED LONDONSKI DERBI: Razbuktalo se staro rivalstvo, pala je i KRV(VIDEO)

Jedan od učesnika završio je na betonu bez svesti

Objavljeno: 23:00h

Vest Hem i Totenhem dočekali su sudar u okviru Karabao Kupa (Liga Kup), a osim što je to prilika za igrače oba tima da potvrde dobru formu u poslednje vreme, to je, pokazuju prizori sa ulica Londona, bila izgleda i idealna prilika za huligane da naprave svoju uvertiru pred meč. Razbuktalo se staro rivalstvo u najgorem mogućem smislu.

Engleski mediji prenose i prikazuju da je došlo do tuče dve grupe navijača i policije u jednoj od ulica koja vodi ka stadionu "Pevaca".

Pristalice gostujućeg tima imale su jaku policijsku pratnju od metroa do samog stadiona, drugačije nije ni smelo, i kako se grupa približila stadionu došlo je do napada rivalskih navijača. U čitavoj jurnjavi i haosu koji je potom nastao, u pesničenju i nogatanju, najgore je prošao jedan od izgrednika koji je završio bez svesti, na betonu.

Kamera je baš uhvatila trenutak kada su nesrećnog navijača nogama šutirala nekolicina huligana iz protivničkih redova. Nekoliko policajaca ga je okružilo, oteralo siledžije, dok se čekala hitna pomoć. Pretučeni navijač se nije dizao.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.