VELIKA TUČA U LISABONU: Sukobili se navijači Benfike i Dinama iz Kijeva, u inicdentu učestvovala i Torcida! (VIDEO)
Foto: Printscreen

svašta je bilo

VELIKA TUČA U LISABONU: Sukobili se navijači Benfike i Dinama iz Kijeva, u inicdentu učestvovala i Torcida! (VIDEO)

Epilog je na kraju da je pohapšeno 54 huligana, od kojih je njih 12 moralo da bude hospitalozovano usled povreda koje su zadobili tokom tuče

Objavljeno: 10:40h

Pravi huliganski pir viđen je u Lisabonu gde su se pre meča Benfika - Dinamo Kijev sukobili navijači ova dva tima.

Verovatno su u svemu tome učestvovali i pripadnici Torcide iz Splita, koja je takođe došla u Lisabon da pruži podršku braći iz Benfike, a možda je jedan od razloga njihovog pojavljivanja i dolazak Delija u Portugaliju.

Portugalski mediji objavili su da je došlo do žestokog okršaja huligana pre meča Benfika - Dinamo u kojem su se sukobile dve grupe navijača. Tokom brutalnog okršaja jedni su na druge bacali baklje i kamenice, a policija je ispalila 17 hitaca u vazduh, kako bi smirila situaciju i razdvojila sukobljene.

Epilog je na kraju da je pohapšeno 54 huligana, od kojih je njih 12 moralo da bude hospitalozovano usled povreda koje su zadobili tokom tuče.

Navijači Dinama već su ranije želeli da se sukobe sa predstavnicima Benfike i Hajduka iz Splita, ali do prvog sukoba nije došlo, jer je policija došla na predviđeno mesto umesto Portugalaca i Hrvata, pa su neki Ukrajinci pohapšeni.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.