MASOVNA TUČA NAVIJAČA U MOSTARU: Oštećeni mnogi objekti i izlozi, a bilo je i krvi (VIDEO+FOTO)
Foto: Printscreen/youtube/BalkanGlobalTV

ružne scene

MASOVNA TUČA NAVIJAČA U MOSTARU: Oštećeni mnogi objekti i izlozi, a bilo je i krvi (VIDEO+FOTO)

Sukob navijača Veleža i Zrinjskog dogodio se zbog grafita

Objavljeno: 20:30h

Više desetina navijača sukobilo se u subotu oko 14:30 sati u Mostaru kod bivšeg hotela Ero, a u masovnoj tuči u kojoj je povređena najmanje jedna osoba, prenose mediji iz Bosne i Hercegovine.

U fizičkom obračunu učestvovalo je skoro pedesetak osoba, koji su se tukli palicama. Portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Hercegovačko-neretvanskog kantona Ljudevit Marić izjavio je i da su se nepoznate osobe međusobno gađale pirotehnikom i kamenicama.

Sudeći prema snimcima sa mesta incidenta, oštećeni su mnogi objekti i izlozi, a na nekim mestima na ulici se može videti i krv. Policija je odmah intervenisala i blokirala šire mesto sukoba.

Na mesto incidenta je stigla i Hitna medicinska pomoć koja je najmanje jednu osobu prevezla u mostarsku bolnicu, a policija obilazi zdravstvene ustanove kako bi utvrdila broj povređenih.

Sukob navijača Veleža i Zrinjskog se dogodio zbog grafita. Navodno su navijači HŠK Zrinjskog u neposrednoj blizini mesta gde je došlo do tuče, crtali grafit. Navodno su prvo grafit nameravali crtati navijači Veleža, da bi danas na isti zid došli navijači Zrinjskog.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.