BRAZILSKI VELIKAN SVE BLIŽE ISPADANJU, NAVIJAČIMA PREKIPELO: Upali na teren i uništili VAR, igrači pobegli! (VIDEO)
Foto: Printscreen/YouTube/Premiere

samba...

BRAZILSKI VELIKAN SVE BLIŽE ISPADANJU, NAVIJAČIMA PREKIPELO: Upali na teren i uništili VAR, igrači pobegli! (VIDEO)

Problem za "besmrtne trikolore" je što izgleda da nisu tako besmrtni kada je liga u pitanju, tek su 19. na tabeli i preti im selidba u niži rang

Objavljeno: 09:28h

Sramotne scene stižu ove večeri iz Brazila. Huligani Gremija uleteli su na teren posle poraza svog tima od Palmeirasa (1:3) i napravili ogroman nered na stadionu, zbog kojeg je morala da interveniše i policija.

Nezadovoljni rezultatom, oni su pojurili fudbalere domaćih, koji su prestravljeni pobegli ka svlačionicama, a ovi su bes iskalili na VAR opremi, koja je poništila izjednačujući gol pred kraj utakmice, a ceh su platile i stolice i druga oprema.

Gremio je na svom stadionu poveo golom Dijega Souze u 12. minutu, ali je Rafael Veiga bio kreator velikog preokreta pred kraj prvog poluvremena, pošto je u nadoknadi postigao dva gola.

VAR soba je intervenisala i poništila gol Elijasa Alvesa iz 86. minuta, što je sigurno kumovalo nezadovoljstvu publike, a Breno Lopes je u trećem minutu dodatka postavio konačan rezultat.

Problem za "besmrtne trikolore" je što izgleda da nisu tako besmrtni kada je liga u pitanju. Tek su 19. na tabeli i preti im selidba u niži rang. Imaju četiri boda manje od prve ekipe iznad crte, ali i dva meča manje, pa bi povoljnim rezultatima mogli da se iščupaju iz neprijatnosti na devet kola do kraja.

Ipak, huliganski pir navijača sigurno neće proći nekažnjeno, pa je moguće da će Fudbalska asocijacija zbog velike navijačke sramote sankcionisati domaće, videćemo da li i bodovno.

Kamere posle meča su uhvatile i zabrinuta lica igrača Gremija, koji su iz tunela posmatrali šta se dešava na terenu. Poznato je šta se sve dešava na fudblaskim terenima u Brazilu kada strasti preovladaju. Doduše, uglavnom niželigaškim. Policija je uradila sve da ih zaštiti, a potom i privede dobar deo njih.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.