NAVIJAČI SU PONOVO DIVLJALI NA EURU: Letele stolice, flaše, kamenice, centar grada je bio potpuno uništen! (VIDEO)
Foto: printscreen/twitter/HooligansTV_eu

NEVEROVATNO

NAVIJAČI SU PONOVO DIVLJALI NA EURU: Letele stolice, flaše, kamenice, centar grada je bio potpuno uništen! (VIDEO)

Sve što su dohvatili pod ruku, bacali su na protivnika, a nakon sukoba ulica je ličila kao da je bila poprište pravog rata. Sve je bilo polupano i prevrnuto

Objavljeno:

Žestok okršaj u Lionu nakon meča Francuska - Švajcarska.

Ovogodišnje Evropsko prvenstvo je specifično jer se igra u 11 različitih zemalja, a ta raštrkanost uticala je i da ove godine imamo manje huliganskih ispada, koji su obeležili prethodno Evropsko prvenstvo održano u Francuskoj 2016. godine.

Jedino su Englezi i Škoti pred njihov meč u grupi imali ozbiljan okršaj pre i posle meča, dok su ostali uglavnom bili mirni.

Ipak, tenzije su se dodatno podigle u nokaut fazi, a ispadanje Francuske od Švajcarske prouzrokovalo je pravi ulični rat na ulicama Liona.

Huligani ovog kluba, "Viraž Sud", ušli su u žestok ulični okršaj sa jednom lokalnom "antifa" grupom, a sukob je podsećao na scene koje su viđene pre pet godina u Marselju, kada su se krvnički tukli ruski huligani sa engleskim, kada su ulice bile preplavljene kamenicama, flašama i stolicama.

Sve što su dohvatili pod ruku, bacali su na protivnika, a nakon sukoba ulica je ličila kao da je bila poprište pravog rata. Sve je bilo polupano i prevrnuto.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.