MERAKLIJE UDARILE SVOM SILOM NA TONČEVA: Napravio je kladioničarski klub, postali smo eksport-import firma!
Foto: Starsport©

Rat

MERAKLIJE UDARILE SVOM SILOM NA TONČEVA: Napravio je kladioničarski klub, postali smo eksport-import firma!

Kako kažu u saopštenju oni su krivi što su mu dozvolili da preuzme klub

Objavljeno:

Navijači Radničkog iz Niša i uprava kluba nisu više na istim talasnim dužinama.

To je postalo jasno tokom i posle utakmice poslednjeg kola Superlige Srbije protiv TSC-a koja je prišala Nišlijama, ali očigledno na tribinama nikako nisu zadovoljni ovom sezonom i radom čelnika predvođenih Ivicom Tončevim.

Nakon što su se čuli povici sa tribina "Uprava napolje" u izveštaju meča na sajtu Radničkog ujedno je bilo dato i saopštenje kluba o navijačima koji su terali upravu u kome su obelećeni kao "nesrećnici koji žele da preuzmu klub".

foto: Starsport©

Dan kasnije, grupa najvernijih navijača "Meraklije" odgovorila je na izjave rukovodstva i teško optužili aktuelnog prvog čoveka kluba ivicu Tončeva.

- Svesni smo velike greške koju smo načinili prihvatanjem ovog rukovodstva u trenutku njegovog postavljenja na čelo kluba, 2005. smo već jednom iz potpuno opravdanih razloga sprečili Ivicu Tončeva da od Radničkog napravi kladioničarski klub za igre "prvi daje gol" i "GG3+", ali smo onda, kada su njegovi apetiti ulaskom u politiku porasli na igru prelaza, napravili grešku i dozvolili mu da se vrati u Radnički - piše, između ostalog, u saopštenju navijača niškog kluba.

- Fudbalski klub je u par godina postao eksport-import firma za trgovinu fudbalerima. Od toga da nije bilo većih ambicija od lake zarade govori i nekoliko evropskih izleta kojima je pokušano da se manipuliše navijačima i prikažu se ambicije kluba i rukovodstva. Česte promene trenera ukazuju da je bilo teško naći poslušnike koji bi pronašli časne motive za rad u tako vođenom klubu u kome je neplaćanje igrača vremenom postala normalna stvar.

Kompletno saopštenje pročitajte ispod.

Kompletno saopštenje Meraklija protiv uprave kluba
Kompletno saopštenje Meraklija protiv uprave klubafoto: Printscreen

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.