GROBARI SU U PETAK UPALI NA TRENING PARTIZANA: Od pretnji koje su uputili, krivcima će se dići kosa na glavi
Grobari na vaterpolo treningu, Foto: Printscreen/South Side/Instagram

BAŠ SU LJUTI

GROBARI SU U PETAK UPALI NA TRENING PARTIZANA: Od pretnji koje su uputili, krivcima će se dići kosa na glavi

Navijači su zapalili baklje i istakli veoma jak transparent

Objavljeno: 10:52h

Navijači Partizana su u petak upali nenajavljeno na trening vaterpolista svog kluba kojima su pružili podršku i poslali jaku poruku u ova teška vremena, najteža u istoriji.

Navijači su zapalili baklje i istakli transparent sa natpisom:

- Svako ko te je pokrao, neka bude proklet, evropski prvak bićeš opet - pisalo je na transparentu.

Vaterpolo klub Partizan je istorijski najuspešniji sportski kolektiv u Srbiji. Klub koji ima 29 titula prvaka države (Bivše jugoslavije i Srbije) i dvadeset i šest nacionalnih Kupova, a ono što je najvažnije čak sedam puta je bio šampion Evrope, što je uz zagrebačku Mladost najviše u istoriji ovog sporta. Takođe je osvajao i dva puta Superkup Evrope, LEN kup, Кup pobednika kupova, Mediteranski kup i dva puta Evrointer ligu. Međutim, od 2011. i osvajanja poslednje titule prvaka Evrope klub je počeo da se urušava, da bi 2016. dospeo u blokadu računa koja traje i danas. Dug je preko 6 miliona evra u šta spadaju računi za struju, vodu kao i nekadašnji dugovi prema bivšim igračima, a toliki novac je praktično nemoguće vratiti ako se bavite vaterpolom.

Nemaju ni Spartak ni Partizan takmičarskih motiva pred današnji (16.30) superligaški duel u Subotici, a crno-bele pritom u sredu čeka Zvezda u polufinalu Kupa. Dvojka je 1,45, a dupla šansa 1X 2,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Spartak - Partizan.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.