SAČEKUŠA POSLE DERBIJA: Navijač brutalno pretučen, ima krvarenje iz oka!
Ilustracija / Navijač Dinama je pretučen u Splitu, Foto: Printscreen/Twitter/@PBerizzi

Jezivo

SAČEKUŠA POSLE DERBIJA: Navijač brutalno pretučen, ima krvarenje iz oka!

Policija je u potrazi za akterima ovog sukoba

Objavljeno:

Navijač Dinama zadobio je teške povrede nakon što je pretučen od strane pripadnika Torcide po završetku hrvatskog derbija na "Poljudu" u sredu uveče.

Pretučeni mladić je zadobio tešku povredu oka iz koga mu je išla krv.

- Sinoć oko 20.55 sati po završetku utakmice i napuštanja stadiona "Poljud" u Splitu u ulici VIII Mediteranskih igara za sada nepoznata osoba udarila je 24-godišnjaka u predelu glave. Zadobio je tešku povredu oka, te je hospitalizovan u splitskoj bolnici. U toku je istraga - javlja splitska policija.

Dinamo je slavio na Poljudu 2:0, a splitska policija je u sredu uveče pre, za vreme i nakon održavanja utakmice na "Poljudu" privela 31 čoveka. Privedeni su uglavnom zbog kršenja Zakona o sprečavanju nereda na sportskim takmičenjima i kršenja javnog reda i mira, a među njima su bila trojica kod kojih je policija pronašla pirotehnička sredstva.

- Za vreme i nakon javnog okupljanja nisu zabeleženi značajniji negativni sigurnosni događaji, kao ni uništenja imovine - izvestili su iz policije. Splitski policajci su gostujuće navijače pratili do "Poljuda".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / 24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.