Grobarski treš romantizam  je ponovo digao BG na noge: Zašto su partizanovci večno mladi? (FOTO) (VIDEO)

Pola veka od finala KEŠ

Grobarski treš romantizam je ponovo digao BG na noge: Zašto su partizanovci večno mladi? (FOTO) (VIDEO)

GTR je organizovao specijalan događaj za navijače Partizana povodom pola veka od najvećeg uspeha u istoriji tog fudbalskoj kluba
Objavljeno: 18:45h

Ono što svojim delovanjem čine ljudi iz "Grobarskog Trash Romantizma" je zaista za svaku pohvalu i jedan ogroman aplauz! Nije ni čudo što ih brojni navijači i simpatizeri crno-bele boje u poslednje vreme vide kao pravu marketing službu kluba iz Humske. U utorak, svi oni okupljeni oko iste ideje - ljubavi prema Partizanu, napravili su još jedan u nizu, fantastičan događaj, a kiša i loše vreme nisu uspeli da pokvare raspoloženje svih koji su na njega došli. Imali su i zašto! Pola veka legende o Partizanovim bebama: 50 godina od čuvenog finala sa Realom! (FOTO) (VIDEO)

Espreso
Kapiten Partizanovih beba: Samo jedan tim bio je bolji od nas, a to nije bio Real! (FOTO) (VIDEO) Naime, povodom 50 godina od finala Kupa evropskih šampiona, odigranog između Partizana i Real Madrida u Briselu, na stadionu "Hejsel", GTR je organizovao svojevrsnu izložbu, kojom je obeležen jedan od najvećih događaja u istoriji beogradskog kluba.
Espreso
Izložba, koja je održana 10. maja, u galeriji "ŠTAB", bio je svojevrstan omaž čuvenim "Partizanovim bebama" pred kojima su od septembra 1965. do marta 1966. padali sve sami velikani, redom: francuski Nant, nemački Verder, češka Sparta i engleski Mančester junajted.
Espreso
Izložba je bila multimedijalnog karaktera, uz pregršt arhivskog materijala. Program je vodio glumac Đorđe Marković, a svečanost je počela uz standardan poklič "SMRT FAŠIZMU - ŽIVEO PARTIZAN!"
Espreso

Sinan Gudžević doneo je za ovu priliku nešto do sada neviđeno neprikazani materijal sa meča
Espreso
Mustafa Hasanagić sin stratega koji je vodio crno-bele u finalu Abdulaha Gegića - Brisel
Božo Koprivica Vrh države poslednjih godina urušava Partizan. Tačnije, poslednjih 5-6 godina, konkretno Aleksandar Vučić
Espreso
Da bi se posebno dočarala atmosfera tih godina, izložbu je pratila muzika 60tih
Espreso
Espreso
Espreso
Espreso

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.