NAVIJAČ PARTIZANA UHAPŠEN NA UTAKMICI S ASTANOM: Uleteo među igrače, jednom probao da skine dres!
Navijač Partizana uzima dres, Foto: Espreso.co.rs

HAOS!

NAVIJAČ PARTIZANA UHAPŠEN NA UTAKMICI S ASTANOM: Uleteo među igrače, jednom probao da skine dres!

Nimalo lepo ponašanje jednog starijeg gospodina, koji uopšte nije uleteo sa "vatrenih" delova tribina, već odande gde sede "simpatizeri"

Objavljeno:

Posle utakmice 6. kola Lige Evrope između Partizana i Astane, fudbaleri crno-belih prišli su navijačima na južnoj tribini kako bi sa njima proslavili veliki trijumf, osvajanje 570.000 evra od UEFA nagradnog fonda, ali i oprostili se od poprilično dobre evropske jeseni.

Dok su vatrene pristalice pevale zajedno sa svojim ljubimcima, jedan stariji i jedan mlađi gospodin pojavili su se pravo niotkuda, sa onih delova tribina na kojim nisu "ultrasi", već simpatizeri kluba, ali upravo ova dvojica umalo da naprave skandal.

Tačnije, napravili bi ga, da nije bilo brze reakcije obezbeđenja, ali i levog beka Slobodana Uroševića.

Naime, stariji od dva navijača tražio je da mu igrači daju bar jedan dres, oni to nisu želeli, pa je on pokušao praktično na silu da ga ukrade od najmlađeg člana ekipe Filipa Stevanovića. Tu je uleteo Urošević, i kao na terenu, odbranio svog saigrača i pored njega, a pomoglo je i obezbeđenje, koje je dva izgrednika sklonilo odatle i prepustilo policiji.

Kako je saznao naš reporter, posle su i privedeni.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.