Grobari sa Kosmeta: Vazura je ubacio kriminalce u klub, otuda i mafijaški obračuni na parkingu!

Optužili da urušava ugled kluba

Grobari sa Kosmeta: Vazura je ubacio kriminalce u klub, otuda i mafijaški obračuni na parkingu!

Pristalice crno-belih sa Kosova i Metohije su se oglasile i zamolile sadašnje rukovodstvo da prestane sa sramoćenjem kluba
Objavljeno: 14:28h

Posle najnovijeg incidenta u Humskoj i napada navijača na člana Radne grupe Partizana, Miloša Vazuru, kao i premlaćivanja njegovog obezbeđenja, oglasili su se Grobari sa Kosova i Metohije. Skandal u Humskoj: Grobari fizički napali Vazuru i pretukli njegovog vozača! Brutalno ih gazili i šutirali nogom u glavu: Ovo je necenzurisani snimak napada na čelnika Partizana! (VIDEO) Pristalice crno-belih iz južne srpske pokrajine su osudile nasilje koje je primenjeno, ali i istovremeno apelovale na sadašnje glavne ljude u klubu da prestanu sa urušavanjem imidža kluba.

Dragana Udovičić
Napadači na Vazuru izneli teške pretnje: Ima života posle Partizana, nećeš još dugo biti ovde! - Prateći poslednja dešavanja u našem voljenom klubu, koji svakim danom tone sve dublje, apelujemo na rukovodstvo da prestane sa daljim urušavanjem i sramoćenjem kluba. Jučerašnja dešavanja najbolji su dokaz koliko nisko je pao naš klub pod vođstvom aktuelnog rukovodstva i koliko je neophodno da se sa takvom praksom prestane što pre. Bjeković se ograđuje od napada na Vazuru: Zgrožen sam optužbom Partizana za ovakav čin! (FOTO)
Oni su poručili da je Vazura "glavni uzročnik svih negativnih dešavanja zbog svog nemoralnog i bahatog ponašanja". - Trošio je novac FK Partizan i bahatio se, umešao kriminalne grupe u rad kluba, pa nam se zato, pored sportskih neuspeha na terenu, na parkingu dešavaju obračuni kriminalnih grupa iz susedstva i zemlje.
Saša Pavlić Koky
- Osuđujemo svaki vid nasilja, ali takođe, osuđujemo pokušaj pripisivanja obračuna određenih grupa (zbog njihovih nerašćišćenih računa) navijačima Partizana, čime bi se dodatno urušila čast i ugled kluba". Mi smo deca te institucije koju ne može niko da etiketira kao nasilnike i one koji žele nasilje i nemire u Partizanu - stoji u saopštenju Partizanovih navijača sa Kosmeta. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.