Sve tri frakcije Grobara ponovo zajedno!
Grobari, Foto: Filip Plavčić

Kako će se to organizovati?

Sve tri frakcije Grobara ponovo zajedno!

Veoma interesantne scene očekuju nas ovog popodneva

Objavljeno: 10:03h

Partizan u sredu popodne od 15.30 gostuje Čukaričkom na Banovom brdu, a tamo ćemo imati prilike da vidimo nešto više nego interesantno.

Sve tri frakcije Grobara moraće da budu na istoj tribini, istočnoj, pošto stadion Čuke ima samo dve tribine, od kojih je jedna mala i rezervisana je za simpatizere tog kluba, pojedine goste, zvaničnike i novinare.

Stadion Čukaričkog
Stadion Čukaričkog foto: Espreso

Istočna tribina moraće da bude izdeljena na tri sektora i obezbeđena tampon zonama kako bi se predupredili eventualni sukobi između tri frakcije Grobara koje se samo na Banovom brdu nalaze na istom delu gledališta.

Kako piše Sportski žurnal, Čukaričkom je stigao ogroman broj zahteva skauta inostranih klubova koji žele da posmatraju meč, pa je jasno da će svečana loža biti ispunjena do poslednjeg mesta.

Partizan je u dobroj formi, ali ga danas (15.30) čeka jedno od najtežih gostovanja u Superligi - na Banovom brdu. Čukarički igra dobro, vrhu je tabele, i želi potvrdu kvaliteta protiv crno-belih. Kvota na keca je 3,50, na iks 3,05, a na dvojku 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Čukarički - Partizan.

Možda u ABA ligi Partizan posrće, ali u Evrokupu ima skor 4-0 i pun samopouzdanja ide na noge Limožu, gde će večeras (19.15) probati da dođe do pete pobede i obezbedi plasman u narednu rundu. Kvota na dvojku u Francuskoj je 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Limož - Partizan.

A, kakva će atmosfera biti na tribini koju će podeliti tri sukobljene grobarske frakcije, ostaje nam da sačekamo, pa vidimo...

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.