DOBRO ZNAJTE DA PREDAJE NEMA! KOSMET SVETA SRPSKA ZEMLJA! Navijači Slovana gurnuli prst u oko UEFA podrškom Srbima!
Navijači Slovana iz Bratislave podržali Srbiju i srpski narod, Foto: Printscreen

Da se zna

DOBRO ZNAJTE DA PREDAJE NEMA! KOSMET SVETA SRPSKA ZEMLJA! Navijači Slovana gurnuli prst u oko UEFA podrškom Srbima!

Oglušili su se o pretnje koje su stigle iz Niona

Objavljeno:

Navijači Slovana iz Bratislave ne da nisu ustuknuli pred pretnjama UEFA rigoroznim sankcijama, već su rešili da gurnu prst u oko Evropskoj fudbalskoj uniji, ali i čitavom svetu svojom podrškom Srbiji i srpskom narodu.

Slovački šampion odigrao je meč protiv Feronikelija, kluba iz samoproglašene države Kosovo, u 2. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, a domaći navijači su još jednom ostali dosledni i pružili podršku srpskom narodu u borbi za očuvanje Kosova u granicama Srbije.

Osim što su istakli zastave na kojima su iscrtane granice Kosova i na kojima piše "Nema predaje", oni su posvetili i jedan transparent na srpskom jeziku koji je podrška svima koji podržavaju nezavisnost južne srpske pokrajine.

- Sa zapadom u dilu, to je proverena šema, ali dobro znajte da predaje nema. Kosmet sveta srpska zemlja - pisalo je na transparentu preko tribine.

Slovan je ovih dana u žiži javnosti i zbog toga što su dvojica srpskih fudbalera koji su njegovi članovi, Aleksandar Čavrić i Dejan Dražić, odbili da igraju protiv kluba sa Kosova.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.