NAVIJAČ KOJI JE UJEDINIO DELIJE I GROBARE: Pronađen je potpuno ugljenisan i niko ne zna kako je zapravo skončao!
Delije i Grobari, Foto: Dado Đilas

TRAGIČAN ISHOD...

NAVIJAČ KOJI JE UJEDINIO DELIJE I GROBARE: Pronađen je potpuno ugljenisan i niko ne zna kako je zapravo skončao!

Na finalu Kupa Radivoja Koraća na Čairu navijači večitih rivala zapevali su u njegovu čast uglas, kao da su na bar 30-ak sekundi zaboravili klupske boje

Objavljeno: 14:22h

Pre tačno 11 godina, 21. februara, održan je protest u Beogradu pod nazivom "Kosovo je Srbija", tokom koga su izbili ozbiljni neredi.

Kao najgora posledica nemilih događaja profilisala se misteriozna pogibija navijača Partizana Zorana Vujovića, čije telo je pronađeno ugljenisano u ambasadi SAD.

Nesrećni momak bio je sa Kosova, odakle je sa porodicom izbegao 1999. godine, u jeku rata...

Njega su se 11 godina kasnije, kako na godišnjicu smrti, tako i nedugo pre nje, setili mnogi navijači.

- Neka mu je laka zemlja i večna slava - napisali su na jednoj Fejsbuk grupi posvećenoj borbi svih svetskih navijača protiv nezavisnosti Kosova.

Takođe, samo nekoliko dana pred godišnjicu, setili su ga se i navijači Partizana na Derbiju u niškom Čairu, a i pristalice Crvene zvezde su im se pridružile u povicima njegovog imena, zaboravivši klupske boje bar na 30-ak sekundi.

Ovo je definitivno jedna od smrti koja u navijačkom svetu neće biti lako zaboravljena, pošto se nije dogodila zbog droge, kriminala ili huliganskih razmirica, već zbog ljubavi prema svojoj domovini i parčetu zemlje na kojoj je odrastao...

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.