Policija privela pripadnike navijačke grupe Partizanovci: U nekoliko akcija pale 22 osobe!
Partizanovci, Foto: Espreso

NEZGODNA DEŠAVANJA U BEOGRADU

Policija privela pripadnike navijačke grupe Partizanovci: U nekoliko akcija pale 22 osobe!

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će uz krivičnu prijavu biti privedeni Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu

Objavljeno: 16:18h

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su četiri osobe osumnjičene da su u oktobru ove godine na Novom Beogradu od oštećenog silom oteli vozilo i naneli mu telesne povrede.

Zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo razbojništvo uhapšeni su A.J. (1998), V.V. (1991), I.B. (1995) i D.G. (1999).

Sumnja se da su „golfom“, u kome su se nalazili, zaustavili automobil u kome se nalazio oštećeni i uz upotrebu fizičke snage mu oduzeli vozilo. Policija je ukradeno vozilo pronašla i vratila oštećenom.

Partizanovci
Partizanovci foto: Starsport©

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će uz krivičnu prijavu biti privedeni Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Osumnjičeni, svi osim D.G, od ranije su poznati policiji, takođe zbog nasilničkog ponašanja.

Kako pišu srpski mediji, oni su pripadnici navijačke grupe "Partizanovci", a koja je glavni rival "Jugu". Na fudbalskim mečevima Partizana oni se nalaze na Istočnoj tribini, a nemaju nikakav problem sa grupom koja se nalazi takođe tu - Zabranjenima.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.