U SRPSKIM NOVINAMA IZAŠLA ČITULJA HRVATU FIRIĆU: Grobari će biti ŠOKIRANI kad vide ko stoji u potpisu!
Ante Firić tokom tuče među Grobarima na 156. Večitom derbiju, Foto: Beta/Branislav Božić

Učestvovao u tuči na derbiju

U SRPSKIM NOVINAMA IZAŠLA ČITULJA HRVATU FIRIĆU: Grobari će biti ŠOKIRANI kad vide ko stoji u potpisu!

Da li se jedna frakcija navijača Partizana na ovaj način oprostila od hrvatskog huligana ili je u pitanju provokacija protivničke frakcije?!

Objavljeno:

Hrvat Ante Firić, koga srpska javnost zna po učešću u neredima među navijačima Partizana na 156. Večitom derbiju, nastradao je pre dva dana na autoputu prema Zagrebu.

Sada se u srpskim novinama pojavila čitulja za njega, a ono što svakako iznenađuje jeste ko je to potpisan da odaje poštu "velikom bratu". Među potpisnicima stoji ime Kimi, što jasno ukazuje na vođu jedne od frakcija navijača Partizana Miloša Radisavljevića Kimija i njegove grupe Grobara.

Podsećamo, Firić se sa još pettoricom huligana iz Hrvatske učestvovao u međusobnoj tuči suprotstavljenih frakcija Grobara na južnoj tribini tokom 156. Večitog derbija u decembru na stadionu u Humskoj, kada je jedna grupa pokušala da takoreći "preuzme šipku", odnosno tribinu od druge grupe.

Čitulja za Antu Firića u srpskim novinama
Čitulja za Antu Firića u srpskim novinama foto: Novosti.rs

Kao vođa te frakcije se kasnije izdvojio i počeo da se ponovo pojavljuje u javnosti Miloš Radisavljević Kimi.

Sada je pitanje da li su zaista Kimi i njegova ekipa dali čitulju u srpskim novinama Firiću, koji se takoreći borio na strani njihove grupe, ili je u pitanju provokacija drugih suprotstavljenih frakcija Grobara.

Miloš Radisavljević Kimi
Miloš Radisavljević Kimi foto: Espreso

Moguće je i da su hteli da prozovu i provociraju Kimijevu ekipu, pošto je poznato da im redovno skandiraju "Splićani" na utakmicama.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.