FUDBALER ZVEZDE USLIŠIO ŽELJE GROBARA: Momak koji je pomogao malom Dušanu ipak ide na Napoli, dobio kartu od igrača crveno-belih!
Foto: Partizan.rs, Dado Đilas

DIVAN GEST!

FUDBALER ZVEZDE USLIŠIO ŽELJE GROBARA: Momak koji je pomogao malom Dušanu ipak ide na Napoli, dobio kartu od igrača crveno-belih!

U redakciju Espreso.co.rs upravo je stigla fantastična vest

Objavljeno: 12:06h
Aleksa Radosavljević

Prelepo - Srbija je opet ujedinjena! Jedan Grobar je na Tviteru tražio od Crvene zvezde da momka po imenu Veljko Rondović, koji je prodao karte za Ligu šampiona, kako bi pomogao malom Dušanu Todoroviću, besplatno odvede na meč sa Napolijem, a crveno-beli su tu molbu upravo uslišili.

Kako saznaje Espreso.co.rs, Rondović će ipak ići na taj meč i to pošto je jedan fudbaler (želeo je da ostane neimenovan) kluba iz Ljutice Bogdana odlučio da mu pokloni kartu zbog divnog gesta prema dečaku kome je bilo potrebno oko 200.000 evra kako bi otišao u Italiju na lečenje.

Veljko Rondović
Veljko Rondović foto: Facebook/Veljko Rondović

Da podsetimo, Veljko je, kako kaže, prodao karte za nekih 900 evra, a od toga je gotovo sve dao za malog Dušana, a ostalo za drugu decu, stoga su čak i Grobari urgirali da ovaj momak od crveno-belih dobije kartu, u znak zahvalnosti.

Dakle, neimenovani fudbaler crveno-belih uslišio je želje ovog navijača Partizana.

Fantastičan primer kako Srbija treba da bude ujedinjena u teškim vremenima!

BONUS VIDEO:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.