EPICENTAR KOŠARKAŠKOG LUDILA OKO ARENE: Dan kada su Rusi i Turci zaboravili na nesuglasice, a sve su začinile prelepe Litvanke! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Espreso.co.rs

SRBIJA - CENTAR SVETA!

EPICENTAR KOŠARKAŠKOG LUDILA OKO ARENE: Dan kada su Rusi i Turci zaboravili na nesuglasice, a sve su začinile prelepe Litvanke! (FOTO) (VIDEO)

Ovo se čekalo godinu dana! Magična atmosfera u Beogradu!

Objavljeno:

Došlo je vreme za ono što smo svi čekali - fajnal-for Evrolige u Beogradu.

Tokom prethodnih dana, po glavnom gradu Srbije mogao je da se vidi veliki broj inostranih navijača na ulicama, a tokom ovog petka, svi su se slili na Novi Beograd, oko Štark arene, koja će biti poprište epskih bitki.

Fenerbahče, Žalgiris, Real, CSKA Moskva - ekipe koje će se boriti za trofej. Sve imaju simboličku povezanost sa Srbijom, a posebno zanimljivi našoj publici su Žocov Fener, ali i autsajder Žalgiris, za koji nastupa naš Vasa Micić.

- Željko Obradović je legenda. a gotovo svaki klub ima nekog Srbina u timu što potvrđuje da je jedna od najtalentovanijih država za ovaj sport - rekao je jedan fan Fenerbahčea.

Navijači Fenera
Navijači Fenera foto: Espreso

Pored njih, najraspoloženiji su Litvanci, dok Rusa i Španaca gotovo i da nema.

- Poslužilo nas je dobro vreme, mogli smo da obiđemo sve što nas interesuje za razliku od prethodnog puta kada je bila zima i nismo imali vremena osim za utakmicu. Sada je drugačije, Beograd je sjajno mesto za nas mlade, i potrudiću se da ga posetim još koji put sigurno - kaže navijač Žalgirisa, na šta se drugi odmah nadovezao:

- Litvanija je kao i Srbija zemlja gde je košarka veoma popularan sport, čak i popularniji od fudbala. Žalgiris je samim dolaskom na F4 napravio veliki uspeh, a naravno da bi bilo još bolje da nekako pobedi Fener i svima nama produži boravak do nedelje. Pare nisu problem, snaći ćemo se već nekako!

Da ne bude da pišemo samo o Feneru i Žalgirisu, evo i malo materijala sa fanovima Reala i CSKA. Većina ih nosi dresove "Luka Dončić" i "Miloš Teodosić", a među njima ima i lepih dama, ali i dečice.

foto: Espreso.co.rs
foto: Espreso.co.rs
foto: Espreso.co.rs

Najluđu atmosferu, ipak, prave Turci i Litvanci.

Za sada nije viđen nijedan incident, Turci i Rusi se nisu ni popreko pogledali, uzimajući u obzir ranije razmirice, a da sve bude još lepše potrudile su se i veoma simpatične navijačice Žalgirisa, od kojih zastaje dah.

foto: Espreso.co.rs
foto: Espreso.co.rs

Inače, prva polufinalna utakmica na programu je u 18 časova, kada će se sastati Fenerbahče i Žalgiris, dok će se u 21 sastati CSKA i Real.

Meč za treće mesto i finale igraju se u nedelju od 17, odnosno 20 časova.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.