NAJMLAĐI HRVAT SA DERBIJA PUŠTEN NA SLOBODU! Policija ga samo izbacila na ulicu uz poruku: Imaš 48 sati da napustiš Srbiju! (VIDEO)
Pohapšeni huligani koji su učestvovali u tuči na 156. Večitom derbiju, Foto: Beta / Miloš Miškov

Porodica ga našla kasnije

NAJMLAĐI HRVAT SA DERBIJA PUŠTEN NA SLOBODU! Policija ga samo izbacila na ulicu uz poruku: Imaš 48 sati da napustiš Srbiju! (VIDEO)

On je bio među šestoricom Splićana koji su bili učesnici haosa na južnoj tribini u decembru

Objavljeno:

Prvi od šest uhapšenih hrvatskih huligana na 156. Večitom derbiju izašao je iz zatvora i napustio Srbiju.

Brojni hrvatski mediji prenose da je najmlađu huligan iz Splita, Ivan Ronald Mišković, posle odležanih četiri meseca u zatvoru, pušten na slobodu, ali i odmah proteran sa teritorije naše zemlje.

Podsećamo, to je sve deo dogovora koji su pohapšeni Splićani postigli sa srpskim tužilaštvom, a između ostalog im je jedna od kazni i ta da pet narednih godina ne smeju da uđu na teritoriju Srbije.

Hrvatski huligani pretučeni i pohapšeni na derbiju postigli su dogovor sa srpskim Tužilaštvom
Hrvatski huligani pretučeni i pohapšeni na derbiju postigli su dogovor sa srpskim Tužilaštvomfoto: Beta/Branislav Božić

Interesantno je da Miškovića policija nije ispratila do granice sa Hrvatskom, već su ga ostavili ispred zatvora i ostavljen na ulici, dok mu je samo predato rešenje da ima 48 sati da napusti Srbiju.

On je otišao u obližnji kafić, odakle je kontaktirao svoju porodicu koja ga je već čekala na granici, pa su došli po njega i pokupili ga.

Na 156. Večitom derbiju došlo je do nereda i tuče među frakcijama navijača Partizana u borbi za prevlast na južnoj tribini, a na strani jedne od frakcija je učestvovalo i šest huligana iz Splita koji su u opštoj makljaži najgore i prošli, isprebijani su, a potom i uhapšeni.

Svi su kasnije postigli dogovor sa Tužilaštvom, pa je pušteni Mišković osuđen na četiri meseca zatvora, Damir Tovarović i Jakov Podrug na po pet, a po šest meseci su dobili Hrvoje Baković i Ante Firić.

BONUS VIDEO: Atmosfera na tribinama pred 157. Večiti derbi

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.