NAJJAČA PRVOAPRILSKA ŠALA: Svi smo naseli, i mi novinari, i vi čitaoci! Navijači Cedevite sa skandiranjem Srbiji su lažnjaci! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Facebook/Drugacija Radio Stanica

Da li je moguće?

NAJJAČA PRVOAPRILSKA ŠALA: Svi smo naseli, i mi novinari, i vi čitaoci! Navijači Cedevite sa skandiranjem Srbiji su lažnjaci! (VIDEO)

Nasamareni smo i mi, i vi, te moramo priznati da je šala itekako uspela

Objavljeno:

Prvi april je kao i svake godine doneo bezbroj lažnih vesti širom sveta, neke su delovale realne, u neke ste poverovali, u neke niste, a zbog nekih ste se iznervirali što nisu bile tačne.

I mi sa Espresa smo učestovali u tome i podvalili vam neke tekstove, ali moramo da priznamo da smo i mi bili nasamareni, međutim, nismo jedini.

Odjeknula je u nedelju čitavim regionom vest da je u Podgorici grupa navijača Cedevite skandirala "Ovo je Srbija", što su svi protumačili kao odgovor na ono što se dogodilo nedelju dana ranije kada su Varvari, navijači Budućnosti, to uradili na ulicama Zagreba.

Uz to se pojavio i video mladića koji su sa sobom nosili hrvatsku zastavu i imali obeležja zagrebačkog kluba i šetali ulicama glavnog grada Crne Gore, te je sve delovalo prilično uverljivo.

Gotovo da nema medija u regionu koji nije objavio vest o tome, ali smo sada, dan kasnije saznali da je sve to bila prvoaprilska šala naših kolega sa radio stanice "Drugačija" koji stoje iza nje.

Oni su to objavili 2. aprila kada su saopštili javnosti da je njihova prvoaprilska šala bila uspešna i zahvalili se kolegama koje su je prenele.

- Proglašavamo prvoaprilsku šalu uspešnom! Hvala kolegama koje su nas prenele i samim tim podržale našu nebulozu. Hvala i našim “glumcima” koji su dali minimum prilikom snimanja. Apelujemo na sve vas da pažljivije prihvatate i koristite informacije koje mediji plasiraju.

Nama ne preostaje ništa drugo nego da priznamo da smo naseli, ali i da čestitamo kolegama na uspešno odrađenom zadatku.

BONUS VIDEO: Alen Omić posle poraza od Reala

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.