NOVAK OPET JEDE MESO: Guta ćevape i davi se u kajmaku! Navukao se i Pepe Imaz, odlepio je za Karađorđevom! (FOTO)
Novak Đoković je shvatio da je pečeno prase prava stvar, Foto: Marina Lopičić/Fonet

Shvatili su da je mesna dijeta najbolja

NOVAK OPET JEDE MESO: Guta ćevape i davi se u kajmaku! Navukao se i Pepe Imaz, odlepio je za Karađorđevom! (FOTO)

Najbolji srpski teniser je posle dugog razmišljanja doneo odluku da se vrati tradicionalnom srpskom načinu ishrane

Objavljeno:

Novak Đoković je shvatio da je vrag odneo šalu, jer ovako više ne ide i zato je doneo radikalne odluke!

Najbolji srpski teniser je odlučio da promeni dosadašnji režim ishrane i dijetu koju praktikuje već godinama, a zbog čega je bio na udaru svojih navijača i srpske javnosti, pogotovo kada su počeli da izostaju rezultati i da se ređaju porazi.

Nekadašnji prvi reket sveta je shvatio da se na tu poziciju može vratiti samo ukoliko bude ponovo počeo da konzumira meso i mesne proizvode, jer je vidljivo da mu nedostaje snage i energije na mečevima, i to upravo onakve kakvu ishrana na srpski način donosi.

Pepe Imaz i Novak Đoković
Pepe Imaz i Novak Đokovićfoto: Fonet / Beta

On je svoju odluku saopštio i Pepeu Imazu koji je najpre žestoko reagovao i usledila je svađa koja je posle dva sata razrešena kompromisnim rešenjem, a to je da obojica odu u restoran sa srpskim specijalitetima na ručak i da nakon toga i utiska koji će tada steći donesu odluku.

Tako je Đoković odveo Imaza u "Kod debelog Miće najbolji je ćevap" u vlasništvu našeg čoveka koji već decenijama živi u Monte Karlu, i tamo su naručivali samo ono najbolje iz srpske kuhinje.

Na trpezi su se našle sarme, specijaliteti sa roštilja, jareće pečenje, jagnjetina pod sačom, i razni drugi specijaliteti karakteristični za naše podneblje.

Najbolja su jela sa roštilja
Najbolja su jela sa roštiljafoto: Pixabay

Malo je reći da su posle toga i Novak i Imaz shvatili da je najbolji režim ishrane onaj koji uključuje dosta mesa, te da će ubuduće praktikovati pet obroka dnevno koji sadrže makar jedno tradicionalno srpsko jelo.

Jelena kada je čula gde se nalaze njih dvojica, najblaže rečeno je pobesnela, a pošto se sve ovo dogodilo 1. aprila, ona je rekla da će saopštenje povodom cele situacije izdati 30. februara.

BONUS VIDEO: CECIN SIN PREBIO BUGARINA PRED OČIMA DAČIĆA I PALME: Pogledajte brutalni nokaut Veljka Ražnatovića u prvoj profesionalnoj borbi

(A. Lilić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.