NEK SE SPREMI POLICIJA! Da li ovo znači da nas u Beogradu čeka NAVIJAČKI RAT? (FOTO)
Foto: Printscreen/Youtube, Saša Pavlić Koky

POLAKO SE SPREMA LUDNICA

NEK SE SPREMI POLICIJA! Da li ovo znači da nas u Beogradu čeka NAVIJAČKI RAT? (FOTO)

Iako prema prvim najavama organizovanog dolaska navijača/huligana nije trebalo da bude, nove informacije pričaju nam nešto drugačiju priču

Objavljeno:

Iako je Budućnost najavila da neće organizovano voditi navijače na utakmicu u Beogradu u okviru kvalifikacija za Ligu šampiona, iz Podgorice stižu nove informacije, koje mogu da znače samo jedno...

Pravu ludnicu u glavnom gradu Srbije.

Izvršni direktor Podgoričana Velibor Bošković kaže da će “klub pomoći navijačima koliko je to u njihovoj moći”, ali da će oni “morati sami da se organizuju i plate troškove”.

NAJGORI TRANSFER U ISTORIJI FUDBALA! Liverpul je 2006. mogao da dovede Danija Alvesa, ali... Doveo je NJIH DVOJICU! (VIDEO)

Prema vestima iz glavnog grada Crne Gore, za Beograd se sprema oko 500 Varvara koji očekuju da će u Humskoj biti duplo brojniji kada im se pridruže i navijači koji žive u Srbiji.

foto: Saša Pavlić Koky

U Budućnosti dodaju i da su svakodnevno u kontaktu sa Partizanom jer se očekuje i da će crno-beli imati veliku podršku u revanšu koji se igra 18. jula u Podgorici.

SAM NA CELU TRIBINU! Veliki incident u Zvorniku, da li je ovo najluđi balkanski huligan? (VIDEO)

Crnogorski šampion je obavezan da Partizanu obezbedi minimum pet odsto od ukupnog kapaciteta stadiona, što je oko 700 ulaznica. Međutim, pretpostavlja se da to nije dovoljno jer Partizan ima dosta navijača u Crnoj Gori.

BONUS VIDEO ESPRESO INTERVJU: Milan Živadinović

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.