"Danas smo stajali u Hramu jedni pored drugih": Moćne reči "Delija" upućene "Grobarima"
Navijači Crvene zvezde, Foto: Starsport©

tragedija ih je ujedinila

"Danas smo stajali u Hramu jedni pored drugih": Moćne reči "Delija" upućene "Grobarima"

Navijači odali počast nastradalima u sukobu kod manastira Banjska

Objavljeno: 11:25h

Nakon tragičnih događaja na Kosovu, država je odlučila da proglasi dan žalosti, a ispred Hrama Svetog Save u Beogradu se okupio veliki broj građana koji je odao počast nastradalima.

Među njima bile su i navijačke grupe mnogi klubova iz Srbije, ali su prednjačili Delije i Grobari.

Nakon okupljanja i paljenja sveća, oglasile su se Delije i saopštenjem.

Saopštenje prenosimo u celosti.

- Večeras se u hramu Svetog Save okupilo nekoliko hiljada ljudi na pomenu našoj braći Stefanu, Bojanu i Igoru koju su junački položili svoje živote za otadžbinu na Kosovu i Metohiji. Pomen je služio vladika Stefan sa sveštenstvom hrama. Zahvaljujemo se svima koji su se odazvali našem pozivu, naročito navijačima drugih klubova koji su pokazali da postoje stvari koje su mnogo značajnije od naše klupske pripadnosti.

- Hvala navijačima OFK Beograda, Zemuna, Voždovca ali posebno hvala navijačima Partizana koji su u ogromnom broju došli na pomen. Umesto na ulici i na tribinama jedni naspram drugih, danas smo stajali u Hramu jedni pored drugih. Pokazana je visoka svest i ljudskost koja neka bude samo početak i temelj buduće normalizacije naših odnosa - napisale su Delije.

Bonus video:

03:54

POSTAVLJENA JE KLOPKA SRBIMA NA SEVERU KOSOVA! Beriša tvrdi da je TREĆA STRANA bila umešana: TO SU MOGLI SAMO ONI DA URADE

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.