ŠTA SE DEŠAVA NA PARTIZANOVOM JUGU? Grobari spakovali zastave i jurnuli ka tunelu na poluvremenu, a onda se vratili! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Arenasport 1

Potpuno nejasno

ŠTA SE DEŠAVA NA PARTIZANOVOM JUGU? Grobari spakovali zastave i jurnuli ka tunelu na poluvremenu, a onda se vratili! (VIDEO)

Novo neobično ponašanje među najvatrenijim pristalicama Partizana
Objavljeno: 18:45h

Neobično ponašanje među navijačima Partizana posle masovne tuče koja se dogodila ispred stadiona u Humskoj, a baš pred poluvreme utakmice sa Radnikom.

MASOVNA TUČA ISPOD JUGA: Ipak nisu maskirane Delije, Grobari se tukli međusobno zbog transparenta za Saleta Mutavog! (FOTO) (VIDEO)

Posle žestokog obračuna, kada se pred sam kraj prvog poluvremena mislilo da se situacija smirila usledilo je novo komešanje među Grobarima na južnoj tribini.

Bilo je izuzetno napeto i nikome nije bilo jasno šta se dešava, pa je u jednom trenutku izgledalo kao da ceo stadion gleda ka Jugu da bi video šta će se dogoditi.

DVE TEORIJE O TUČI ISPOD JUŽNE TRIBINE: Napad maskiranih Delija ili tuča zbog Saleta Mutavog! (FOTO) (VIDEO)

Grupa navijača je počela da skuplja zastave, transparente i ostale rekvizite i užurbano ide ka izlazu, pritrčala je i žandarmerija, verujući da je došlo do novog sukoba.

OPET NEMIRI NA STADIONU PARTIZANA: Sada na istočnoj tribini, uletela i žandarmerija! (VIDEO)

Međutim, onda na početku drugog poluvremena smo mogli da vidimo da se deo njih vratio na južnu tribinu i istaknuta je zastava na kojoj je pisalo "Južna tribina".

BONUS VIDEO: ESPRESO na treningu omladinaca Brodarca

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.