GROBARI BEZ NAVIJANJA U PRVOM POLUVREMENU ZBOG TRAGEDIJE NA VRAČARU: Sa cvetom, u tišini (FOTO)
Foto: @Starsport/Srđan Stevanović

SAOPŠTENJE

GROBARI BEZ NAVIJANJA U PRVOM POLUVREMENU ZBOG TRAGEDIJE NA VRAČARU: Sa cvetom, u tišini (FOTO)

Ispunimo Arenu do poslednjeg mesta, budimo uz igrače i klub i pokažimo pijetet prema nevino stradalima, piše u poruci navijača Partizana

Objavljeno:

Navijači Partizana uoči četvrtog meča plej-ofa Evrolige protiv Real Madrida poručili su da nema navijanja u prvom poluvremenu zbog masakra na Vračaru.

- Grobari, današnju utakmicu ćemo ispratiti dostojanstveno u skladu sa tragedijom koja je pogodila našu zemlju. Verujemo da nikome nije do pesme i preteranog slavlja koje bi bilo krajnje neukusno u ovom momentu. U skladu sa tim odlučili smo da prvo poluvreme utakmice prođe bez organizovanog navijanja. Svesni tragičnog momenta za našu naciju i važnost utakmice za naš klub potrudićemo se da nađemo sredinu. Ispunimo Arenu do poslednjeg mesta, budimo uz igrače i klub i pokažimo pijetet prema nevino stradalima. Molimo da svako, ko želi i ko je u mogućnosti, na utakmicu ponese cvet. Obzirom da na početku utakmice neće biti prepoznatljive pesme mi ćemo svi uzdignutih šalova i cvetova u potpunoj tišini ispratiti početak utakmice. Ovom slikom želimo da pokažemo saosećajnost i podršku porodicama koje su u tragediji izgubili svoje najmilije. Dostojanstveno i časno jer mi smo Partizan! - piše u saopštenju koje je objavljeno na Instagramu.

I sam klub pozvao je ljude da se oproste od stradalih u OŠ "Vladislav Ribnikar" pre utakmice koja počinje u 20.30 u beogradskoj Areni.

Bonus video:

03:35

POZNATI PEVAČ ODAO POČAST NESREĆNO STRADALOJ DECI: Ne smemo da pridajemo značaj tom malom, jer klince pali sve što je CRNO

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.