"GROBARI" TERAJU UPRAVU PARTIZANA IZ HUMSKE: "Lopovima ulaz zabranjen!" (FOTO)
Grobari, Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

nova akcija

"GROBARI" TERAJU UPRAVU PARTIZANA IZ HUMSKE: "Lopovima ulaz zabranjen!" (FOTO)

Naivjači Partizana su na ulaz u službene prostorije stadiona u Humskoj ulici postavili saobraćajni znak "Stop", a na isti nalepili natpis "Lopovi"

Objavljeno:

FK Partizan je u situaciji da se umesto za čelo tabele bori za drugo mesto u Superligi Srbije, večiti rival Crvena zvezda ima čak 18 bodova više, doživljen je krah u Evropi, rana eliminacija iz Kupa Srbije...

U sezoni koja već sada izgleda katastrofalno, navijači Partizana još jednom akcijom nastavili su borbu sa upravom kluba.

Naime, "Grobari" su na ulaz u službene prostorije stadiona u Humskoj ulici postavili saobraćajni znak "Stop", a na isti nalepili natpis "Lopovi".

Uz to, oni su praktično zaključali vrata, obmotavši oko njih čelični lanac. Najvatrenije pristalice Partizana su to podelile na zvaničnoj Instagram stranici, a uz to, imale su jasnu poruku za čelnike kluba.

- Lopovima ulaz zabranjen! Ovim potezom još jednom stavljamo doznanja uništiteljima da više nisu poželjni u našem klubu, da je njihovom uništavanju kluba došao kraj, i da su za njih ova vrata zauvek zatvorena. Ovde više niste dobrodošli, potrošili ste sve kredite i već danas odlazite - stoji u poruci "Grobara".

Podsetimo, navijači crno-belih su prethodno održali veliki protest ispred službenih prostorija pred meč sa Šerifom. Na utakmici sa Radničkim nastavili su svoju borbu, a još jednom su nezadovoljstvo pokazali i protiv Kolubare, kada su do 25. minuta pevali konstantno protiv uprave, da bi potom napustili stadion.

Kako je "Espreso" saznao, ako Milorad Vučelić i Miloš Vazura napuste Partizan, na mesto predsednika doći će Predrag Mijatović.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.