"GROBARI" PRETUKLI NAVIJAČE ŠERIFA ISPRED STADIONA ZVEZDE: Dvojica završila u VMA!
Navijači Partizana, Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

loša uvertira

"GROBARI" PRETUKLI NAVIJAČE ŠERIFA ISPRED STADIONA ZVEZDE: Dvojica završila u VMA!

Izbila je tuča u kojoj se čuo ruski i neki drugi jezik, a potom su se začule policijske sirene - rekao je jedan od slučajnih prolaznika

Objavljeno:

Fudbaleri Partizana večeras od 18.45 imaju priliku da izbore novi dvomeč u nokaut fazi evropskog takmičenja, ako odbrane 1:0 izprvog duela 1/16 finala Lige konferencija sa Šerifom, u Moldaviji. Nažalost, meč je imao lošu uvertiru.

Naime, kako prenosi "Telegraf", navijači Partizana su presreli, a potom i pretukli fanove Šerifa koji su došli u Srbiju kako bi uživo bodrili svoj tim.

Sve se odigralo oko 21 čas nedaleko od stadiona "Rajko Mitić", na parkingu ispred supermarketa u Bulevaru Oslobođenja. Prema informacijama, više navijača crno-belih pretuklo je četvoricu simpatizera moldavskog kluba, od kojih su dvojica završila na VMA.

Kako se tvrdi, dvojici moldavskih državljana je tokom noći ukazana pomoć, a potom su pušteni na kućno lečenje sa lakšim povredama.

- Krenuo sam u prodavnicu kada se odjednom pojavila gomila momaka. Izbila je tuča u kojoj se čuo ruski i neki drugi jezik, a potom su se začule policijske sirene - rekao je jedan od slučajnih prolaznika.

Po pozivu građana, intervenisao je veliki broj pripadnika policije.

- Navijači Šerifa nisu imali nikakva obeležja i krenuli su u prodavnicu. Na parkingu su ih sačekali, kako sumnjamo, navijači Partizana i jednostavno pretukli. Dvojica gostiju su sa povredama prevezena na VMA gde im se ukazuje pomoć. Njihovi drugovi prošli su sa lakšim povredama i bili su više uplašeni, ali su odbili medicinsku pomoć. Pregledani su snimci svih nadzornih kamera i imamo indicije ko su vinovnici tuče pa se za njima traga. U istragu su uključene i kolege iz javnog reda i mira koji imaju više iskustva a navijačkim grupama - rekao je izvor upućen u istragu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.