VELIKI PROBLEM ZA PETRIĆA! Partizan bez KLJUČNOG igrača napada Šerif, prinudna izmena i u odbrani
Gordan Petrić, Foto: Starsport©

neće biti lako!

VELIKI PROBLEM ZA PETRIĆA! Partizan bez KLJUČNOG igrača napada Šerif, prinudna izmena i u odbrani

Potencijalnih 11 za meč sa Šerifom

Objavljeno: 09:12h

Fudbaleri Partizana igraju revanš meč sa ekipom Šerifa iz Tiraspolja za plasman u osminu finala Lige konferencija na stadionu u Humskoj u četvrtak od 18.45.

Crno-beli imaju prednost iz prvog meča od 1:0, što im je doneo Rikardo Gomeš od koga se mnogo očekuje u svakom meču.

Međutim, na stadionu u Humskoj će i odbrana morati da bude na zavidnom nivou ukoliko žele da nastave evropski put.

Gordan Petrić će ovaj duel početi bez Bibarsa Natha, a razlog je virus zbog koga će njegovo mesto zauzeti Danilo Pantić od koga se očekuje da konačno zablista.

Bibras Natho
Bibras Nathofoto: @Starsport/Srđan Stevanović

Bitna odluka ticala se odbrane i odlučeno je da meč počne Siniša Saničanin ispred Mihajla Ilića, a sve u nemogućnosti Igora Vujačića da zaigra na stadionu Partizana zbog isključenja.

To neće biti jedina promena u odbrani u odnosu na meč prethodnog četvrtka. Na poziciju levog beka, umesto Zlatana Šehovića, vratiće se Slobodan Urošević pošto je odslužio kaznu usled žutih kartona iz grupne faze.

Ispred odbrane se očekuje tandem kao u Kišinjevu: Ljubomir Fejsa je dobio javne pohvale trenera za izdanje u prvoj utakmici, a Kristijan Belić uživa Petrićevo poverenje. Hamidu Traore nije spreman za 90 minuta, dok novajlija Andres Kolorado još nije spreman za veliku scenu.

Fudbaleri Partizana
Fudbaleri Partizanafoto: @Starsport/Srđan Stevanović

U ofanzivnom delu tima će krilne pozicije zauzetoi stranci Fuseni Dijabate i Kvinsi Menig, anapred će dejstvovati probuđeni Rikardo Gomeš, od kog Grobari očekuju da nastavi seriju pogodaka.

Projektovani tim Partizana mogao bi da izgleda ovako: Popović, Filipović, Marković, Saničanin, Urošević, Fejsa, Belić, Dijabate, Pantić, Menig, Rikardo.

(Espreso/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.