"DELIJE" OTELE ZASTAVU NAVIJAČIMA ROME: Bilo ih je manje, ali imali su pomoć s Juga! (VIDEO)
Obračun navijača Zvezde i Rome, Foto: Printscreen/Twitter/Culture Dealer

TUČA U RIMU

"DELIJE" OTELE ZASTAVU NAVIJAČIMA ROME: Bilo ih je manje, ali imali su pomoć s Juga! (VIDEO)

Najbitnije obeležje navijačke grupe nestalo je nakon sukoba dve grupe, a pretpostavlja se da je završilo kod navijača Zvezde

Objavljeno:

Brojni navijači Crvene zvezde su tokom ove nedelje bili u Italiji gde su bodrili košarkaše svog kluba na mini-turneji po Evroligi.

Zvezda je gostovala Virtusu u Bolonji pa Olimpiji u Milanu, ali izgleda da su "Delije" stigle i do Rima. Tamo su navodnosa navijačima Rome ušle u okršaj koji je skrenuo pažnju tamošnjih medija.

Kako prenosi "Republika", navijači iz Srbije napali su najvatrenije pristalice Rome nakon utakmice kluba iz prestonice Italije i Empolija, a tom prilikom je oduzeta zastava jedne navijačke grupe "Vučice".

Najbitnije obeležje navijačke grupe nestalo je nakon sukoba dve grupe, a pretpostavlja se da je završilo kod "Delija". Takođe, mediji sa Apenina navode i da su navijača Zvezde bilo manje nego rivala, ali su uprkos tome odneli zastavu kao "trofej". Snimak sukoba pojavio se na Tviter profilu koji glorifikuje ovakve sukobe navijača.

Po nekim informacijama navijači Crvene zvezde su ovaj napad u blizini stadiona "Olimpiko" izveli u saradnji sa ultrasima koji podržavaju Napoli. Pre samo nekoliko nedelja huligani Rome i Napolija imali su veliki okršaj na jednom italijanskom autoputu, a huligani sa juga Italije sačekali su priliku da se osvete da napadnu Rimljane na njihovom terenu.

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.