TUKU GA I SKIDAJU, ON MOLI DA PRESTANU: Navijači otkrili uljeza na tribini, umalo da ga LINČUJU! (VIDEO)
Navijači Palmeirasa su skoro pa rastrgli rivala, Foto: printscreen/twitter/HooligansTV_eu

zamalo linčovan

TUKU GA I SKIDAJU, ON MOLI DA PRESTANU: Navijači otkrili uljeza na tribini, umalo da ga LINČUJU! (VIDEO)

Primetili su dres ljutog rivala ispod njegove jakne i atmosfera se momentalna "usijala"

Objavljeno:

Palmeiras i Flamengo su dva najbogatija južnoamerička kluba pa ne čudi da dominiraju poslednjih godina ne samo Brazilom već i u tamošnjoj Ligi šampiona odnosno Kopa Libertadoresu.

Veliku pažnju je privukao duel ovih giganata u brazilskoj Seriji A na stadionu "Alijanc park" u Sao Paolu (1:1). Remi je odgovarao domaćinu jer su zadržali devet bodova više od gostiju, Palmeiras je na vrhu tabele sa 49 bodova, Fluminense ima 41, a Flamengo 40.

Poznata je ostrašćenost fudbalskih navijača u Južnoj Americi, naročito Brazilu, pa je zato i te kako iznenadila scena koja se desila na tribinama.

NEKI OD NAJBRUTALNIJIH SLUČAJEVA NASILJA U SPORTU U JUŽNOJ AMERICI

Pre devet godina, 2013, sudija Otavio Žordao da Silva u samoodbrani je izbo nožem fudbalera koji je potom preminuo, a njega su besni članovi porodice i navijači kamenovali pa rasparčali njegovo telo, a glavu nabili na kolac.

Iste godine je brazilski golman Bruno Fernandes de Souza uz pomoć prijatelja raskomadao ubio trudnu ljubavnicu, raskomadao njeno telo i komade bacio psima.

Pre godinu i po, glavni sudija utakmice četvrte lige je pred početak utakmice urinirao nasred terena.

Jedna potpuno bolesna priča dogodila se i u Kolumbiji. U bizarnom incidentu koji je zgrozio sve, fudbaler River Plejta, Migel Borha, rekao je da mu je na farmi koju poseduje u domovini "banda mladih i nadrogiranih ljudi" silovala - kravu!

Salvadorski fudbalski sudija Hose Arnoldo Amaja (63) podlegao je povredama zadobijenim u brutalnom napadu tokom utakmice na stadionu Toluka.

Naime, jedan navijač Flamenga se infiltrirao među pristalice Palmeirasa, ali je razotkriven. Kako prenosi stranica "HooligansTV", primećen je dres kluba iz Rio de Žaneira ispod njegove jakne i atmosfera se momentalno usijala.

Navijači "Zelenih" su strgli odeću sa njega, neki su ga više puta udarili jako po glavi dok je izbezumljeni čovek sa plačnim izrazom lica očevidno strahovao za svoj život.

Nije ni čudo s obzirom na reputaciju fudbalskih navijača u Brazilu, ali jeste frapantno kako se onda uopšte osmelio da se u majici omraženog rivala, pa i skrivenoj, pojavi među njima.

Srećom, momak koji je bio kraj njega ga je na kraju povukao naniže niz tribinu, dalje od razjarene mase i tako možda sprečio pravi linč.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.