VEĆ JE POČELO: Navijači Zvezde NAPALI pristalice Rendžersa pred hotelom Metropol, policija intervenisala! (VIDEO)
Policija je morala da interveniše, Foto: Printscreen/Twitter/@hooliganscz1999

žestok okršaj

VEĆ JE POČELO: Navijači Zvezde NAPALI pristalice Rendžersa pred hotelom Metropol, policija intervenisala! (VIDEO)

Navijači Rendžersa na društvenim mreža tvrde da su napadnuti ne samo pred Metropolom, već još jednim smeštajem u Beogradu

Objavljeno: 07:38h

Noć pred revanš meč Crvene zvezde i Rendžersa imali smo ružnu uvertiru.

Navijači Crvene zvezde napali su pristalice škotskog kluba koji su doputovali u Beograd.

Naime, kako se može videti na snimku, došlo je do sukoba ispred hotela Metropol u Bulevaru kralja Aleksandra, gde je deo "Džersa" bio smešten.

Navodno je oko 25 Zvezdinih najvatrenijih pristalica došlo do hotela, došlo je do opšteg meteža, a ubrzo su na lice mesta stigle i policijske snage pod rotacijama, koje su potom obezbedile sam hotel.

I pristalice Rendžersa su se na svom forumu požalile na napad pristalica Crvene zvezde, uz navode da su napadnuta dva različita hotela u kojima su bili smešteni.

Takođe, Rendžers je posle sastanka sa UEFA delegacijom i srpskom policijom obavestio svoje navijače da je savet policije da se navijači Rendžersa okupe kod Studentskog trga u 16 časova i da će im policija pomoći da stignu do stadiona.

Takođe, srpska policija im je strogo savetovala da putuju sami ili u malim grupama, i da ne nose obeležja po gradu, kao i da ne budu na ulicama posle 23 sata.

Šampion Škotske brani prednost 3:0 u Beogradu, a trener Zvezde Dejan Stanković se nada velikom preokretu uz vatrenu podršku navijača na stadionu "Rajko Mitić".

Uoči meča, reporter Espresa je uzeo izjavu od jednog miroljubivog navijača Rendžersa koji je posetio stadion Crvene zvezde, ali se sigurno ne nada ovakvom prijemu.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.