NOVA MONSTRUOZNA PARTIJA JOKIĆA! Bjelica gledao ŠOU MVP-ja, Voriorsi nemoćni! (VIDEO)
Nikola Jokić, Foto: Profimedia

KOŠARKAŠKA RAPSODIJA!

NOVA MONSTRUOZNA PARTIJA JOKIĆA! Bjelica gledao ŠOU MVP-ja, Voriorsi nemoćni! (VIDEO)

Srpski centar zabeležop drugi ustatopni tripl-dabl, ukupno 75. u karijeri

Objavljeno: 07:39h

Srpski košarkaš Nikola Jokić je ostvario 18. tripl-dabl u sezoni, ovog puta u pobedi Denvera nad Golden Stejt Voriorsima sa 131:124.

Srpski centar je ponovo bio najefikasniji igrač meča sa 32 poena uz 15 skokova i 13 asistencija.

Jokić je tako ostvario svoj 75. tripl-dabl u karijeri, a deseti put je to učinio u dve vezane utakmice. Mada mu je dosadašnji rekord četiri u nizu.

Denver je sigurno ušao u meč na svom terenu i poveo posle prve četvrtine, a oslabljeni "ratnici" bez Stefa Karija su u nastavku pokušali da načine preokret ali im to, najviše zahvaljujući Jokiću, nije polazilo za rukom.

Srpski centar je imao i odličnu podršku saigrača, a prednjačili su Džef Grin i Monte Moris sa po 18 poena, Devon Rid je dodao 17, Ostin Rivers 15, a Demarkus Kazins 13postignutih poena.

Na drugoj strani Džordan Puli je postigao 32 poena, dok je Mozes Mudi meč završio sa 30 poena. Ali to nije bilo dovoljno da se nadigra tim Denvera. Nemanja Bjelica je za 18 minuta upisao 2 poena, 5 skokova i 5 asistencija.

Denveru je ovo devete pobede u poslednjih deset mečeva i trenutno ima dve pobede više od Minesote sa čime je zadržao konkurentsku poziciju sa Dalasom i Jutom u trci za što bolju plej-of poziciju.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.